Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
"63-as:Mi a francért vállaltál gyereket ha inkább a saját kényelmedet választod helyette?Röhej... "
Írtam, hogy HA, ami feltételes módot jelent. Ha lenne gyerekem, és a kényelmet választanám, akkor önző lennék, és sz@r. De nincs, így nincs kivel szemben önzőnek lennem.
Azért ne mondd, hogy egy rohangáló gyerek nem idegesítő. (Értelemszerűen ha ott rohangál, ahol nem kéne.) Bennem ugyanazt az érzést váltja ki, mint egy autóriasztó vagy egy ugató kutya. Abban a pillanatban rohadtul idegesít, és nem állok le olyan társadalmi kérdéseken filozofálni, hogy vajon a tulaj/gazda/szülő-e a hibás.
Én NEM azt mondtam hogy azért kell gyereket szülni,mert ő majd kitermeli a nyugdíjadat.
Egyébként ti nem voltatok kamaszok?Nem csináltatok hülyeségeket?Na ugye...
De most már megkomolyodtatok.Valamennyi mostani gyerek nem fog elmenni Magyarországról,és ők fogják kitermelni a nyugdíjat.
Utolsó:Igen,idegesítő.DE!Lehet egy gyereket úgy is nevelni,hogy ne hisztizzen,ne követelőzzön.Engem is úgy nevelt az anyám.
Igen,de ha megnézitek óriási nagy különbség van a régi munkavégzés és a mai között.
Apáink és nagyapáink a családért dolgozott,ma meg nem a családért,hanem saját magukra dolgoznak,hogy nekik legyen minél kényelmesebb az élet és sokan úgy gondolják a gyerek miatt nem fogják maguktól megvonni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!