Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.
Mit tudnék tenni?
2009. okt. 15. 19:39
62/80 anonim válasza:
Hol laksz? Kicsit furcsállom, hogy egy egész albérletet ki tudsz fizetni egyedül, rezsistől, mindenestől... Értem, h dolgozol, de egy albérlet fenntartása min. 50.000 Ft havonta és akkor még nem ettél...
63/80 A kérdező kommentje:
Suli mellett dolozom és így is bejön 100-120.000ft
2009. okt. 16. 11:38
64/80 A kérdező kommentje:
10:58
képzeld nem zavarom őket. Szép szülő lehetz (majd) ha a gyerekedet kirakod, ahogy betöltötte a 18-at. barom
2009. okt. 16. 11:40
65/80 anonim válasza:
Meg sem merem kérdezni, hogy mit dolgozol... ne már, ugyan mi fizet ilyen jól??? Én diplomával, nyelvizsgával, köztisztviselőként keresek 150.000 Ft-ot...
66/80 A kérdező kommentje:
Nem, nem prosti vagyok. Itthon kéz/lábápolást vállalok és néha sminkelek. Jó, hogy nem legális, de na... akkor dolgozom, amikor akarok.
2009. okt. 16. 11:43
67/80 A kérdező kommentje:
De most amúgy sem ez a lényeg szerintem...
2009. okt. 16. 11:46
68/80 anonim válasza:
Szépen fogd azt a lusta valagadat és rakj rendett. 18 éves fejjel ennyi eszed legyen. Talán nem kéne annyira trehánynak lenned. Pakold össze a bugyijaidat meg a mű f..szt. Anyukád helyébe én nem bájárkálnék hozzád, téged nem engednélek ki, még rendett nem raksz. Jobb lenne ha élő pasit keresnél, de kétlem hogy bárkinek is kéne egy olyan rendetlen lány mit amilyen te vagy.
69/80 anonim válasza:
Mit akadtok fent azon hogy esetleg nincs a szobájában rend???Akkora szamarak vagytok,az orrotoknál nem láttok tovább!!!A kérdésre válaszoljatok,tudatlan tulkok!!!Remélem az ilyen felnőttek mint ti,nem vállaltok gyereket,mert már előre látom hogy felnőtt fejükre is rájártok majd,simán benyittok ha a párjával lesznek kettesben a szobájukban,azzal az indokkal mert az a "ti lakásotok"!Szánalmas komcsik vagytok,mellesleg begyöpösödöttek!!!
70/80 anonim válasza:
a 10:58-as vagyok. Nem fogom kitenni a gyerekem 18 evesen, de abban biztos vagyok, h nem lesz ekkora tulok, mint te. Meg csak 5 eves, de mar tisztelettudobb mint te! Mubroki, home video 18 evesen...gondolom, nem par honapja nyomod az "ipart". Talan ha nem leszel ilyen ****,az anyad is meg fog benned bizni. Maganelet? Ez egy csalad. Kozos szobank volt a hugommal,es bizony ha baratom jott, nem kuldhettem kia hugom, ugyanis csaladban elunk es alkalmazkodnunk kell egymashoz. Maganelet akkor lesz, ha kettesben elsz majd a paroddal. Biztos valami elkenyeztetett egyke vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!