Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?
18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.
Mit tudnék tenni?
Szerintem ülj le vele megdumálni hogy aranyos hogy segít de észreveszed hogy ő bizony olvas a cuccaid közt stb.
A legrosszabb taktika szó nélkül zárat cserélni......
HA fősulira mész koliba na ott aztán lesz átjáróház meglátod.HA a pasiddal költözöl,.....legyen saját szobád...mert a közös az nem magánszféra ,az kettőtöké.NEm mondhatod azt neki takarodj a hálószobából mert egyedül akarok lenni..............
ma 20:14
nem nem úgy születtem, de nem is erről volt szó :D
Téged még beszélni sem tanítottak meg vagy a felfogásoddal van valami gáz, de hogy az írott szöveget nem érted az is fix!!
:D
Ismerős. Bár én a nagymamámmal lakom, de ő is kb ezt csinálja. Illetve már nem, mert szóltam neki.
Persze, jóindulatból csinálja mert szeretne rendet rakni, de én sem szeretem ha a cuccaim között kutatnak.
Neki pl az a mániája, hogy a spórolt pénzemet számolgatja, vagy múltkor pl arra jöttem haza, hogy a szekrényem ajtaja ki volt nyitva.
Annyit tudsz csak tenni, hogy elpakolsz magad után, és találsz vmi jó rejtekhelyet a titkos dolgoknak.
20/L
20:36:
Nem koliben leszek, meg is őrülnék. Jézusom! :D Külön albérletben. Amúgy ha a barátommal laknék, akkor jó lenne a közös hálószoba, mert a magánéletünk közös, de az anyuméval nem.
húúú hát értem....lehet van különbség köztem és közted.Én nem bánom hogy ilyen vagyok nem érdekelsz különösen,hogy te a jég hátán is megélsz remélem soha nem lesz olyan alkalmad hogy csak falba ütközz akárkihez mész.
Büszke vagyok magamra hogy 21 évesen van lakásom ,autóm hitel nélkül ,van mit ennem tanulhatok,dolgozok azt amit én szeretnék és saját magamnak keresek.
Jaj, de miért kell most egymással vitatkozni??
Igen, ott egyedül fogok lakni.
Kérdező
Lényegében mindegy mit írnak a kulcsra lehet hobes 36 os elzett vagy akár mister minit is, mert hogy ott is kapni iylen kulcsot kb kétszáz forintért...
Szal azt a zárat ami most az ajtóba van kell kicserélned egy ugyanilyenre ami nem saját kulccsal nyitható hanem cilinderes elzett zárbetéttel (sárga)
Szóval azt kell belecsusztatni és oldalról a zár nyelve felöl egy hosszu csavarral - amit adnak hozzá - belerögzíteni hogy nyithasd zárhasd az ajtót a saját egyedi kulcsoddal!!
Ha először csinálod és nagyon bénázol akkor is elvileg egy óra alatt sikerülnie kell a dolognak, ha egy kicsit meg is kell vésni az ajtót - bár nem hinném - akkor azt ugyis eltakarja majd a díszkeret.
Akkor csináld amikor tudod hogy nem jönnek haza egy darabig!
Ha pedig rákérdeznek hogy ez mégis mi? Akkor nyugodtan mondhatod hogy eleged van a kémkedésükből, nem szégyenlik magukat?!
Ha nem bíznak benned miért nem mondjáka képedbe?!
Miért a hátad mögött kell sunnyogni?!
Aztán akármennyire is megjátszó vagy felháborodó választ kapsz véletlenül se adj nekik kulcsot a szobádhoz!!
Szerintem aki egyszer iylen módon eljátsza a bizalmat az nem érdemel több esélyt!
ma 20:40
Nekem saját cégem van, nem vagyok senki csicskája.
Saját házam és nyaralóm van Horvátországban
És a szüleim minden nyáron a nyaralómban tölthetnek másfél hónapot!
És én arra vagyok a legbüszkébb hogy ezt nem anyámék tolták a seggem alá, és ha msot ki kellene őket segítenem, nem okozna problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!