Rá akarnak beszélni még egy gyerekre. Mit tegyek, hogy ne jöjjön fel megint a téma? Nem szeretnék bunkó lenni.
Lassan 7 hónapja szültem. Ebben a hónapban sokat késett, megijedtem, hogy becsúszhatott. Szerencsére kiderült, hogy semmi ilyesmi nincs. De azóta sem anyám, sem férjem nem száll le a témáról. Mindenképpen testvért akarnak a lányomnak, ha nem is most, pár éven belül! Én viszont még hosszú évekig nem szeretnék. Sem lelkileg, sem anyagilag nem tudnám bevállalni, és ezt egyik sem érti meg. Azt mondják, mindent meg lehet oldani. Már nem tudom mivel érveljek, hogy hagyják ezt abba. Mert ha ezt így megmondanám, garantált sértödés van belöle, megkapnám, hogy milyen önzö vagyok.
Mit tegyek, hogy ne tünjek bunkónak, de ne kelljen minden nap ezt hallgatnom?
Mondd azt,hogy ráértek majd 2-3 év múlva a testvérkére. Addigra a picid is elég nagy lesz,hogy jöhessen a másik.
Az idő majd eldönti,hogy akkor mit akartok majd.
Nem vagy önző. A te tested. Még a férjed is csak veled együtt dönthet a gyerek születéséről.
Ha nem hagyod magad lefokozni egy inkubátor szintjére.
Márpedig, ha ennyire nem hajlandók leszállni a témáról, nyugodtan lehetsz bunkó te is.. Te is, mert tőlük ez már bunkóság.
Ne kifogásokat keress, mondd meg kereken, hogy TE még nem szeretnéd. Pont. Ha másként nem értik...
Előző, vsz. nem örül neki.
Az ő baja az övé, a te bajod a tied. Pont.
Mondd meg hogy mindenképp nagyobb korkülönbséget szeretnél a gyerekek között,hisz nem tartod fairnek hogy egyik kicsivel sem tudnál maximálisan törődni ha ilyen gyorsan jönnének egymás után.Ez után szerintem egy pár évig békén hagynak.
Két gyerek anyukája,akikből még egyik sincs két éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!