Rá akarnak beszélni még egy gyerekre. Mit tegyek, hogy ne jöjjön fel megint a téma? Nem szeretnék bunkó lenni.
Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapja szültem. Ebben a hónapban sokat késett, megijedtem, hogy becsúszhatott. Szerencsére kiderült, hogy semmi ilyesmi nincs. De azóta sem anyám, sem férjem nem száll le a témáról. Mindenképpen testvért akarnak a lányomnak, ha nem is most, pár éven belül! Én viszont még hosszú évekig nem szeretnék. Sem lelkileg, sem anyagilag nem tudnám bevállalni, és ezt egyik sem érti meg. Azt mondják, mindent meg lehet oldani. Már nem tudom mivel érveljek, hogy hagyják ezt abba. Mert ha ezt így megmondanám, garantált sértödés van belöle, megkapnám, hogy milyen önzö vagyok.
Mit tegyek, hogy ne tünjek bunkónak, de ne kelljen minden nap ezt hallgatnom?
2011. márc. 27. 11:48
11/11 anonim válasza:
Próbáld meg valahogy így: rendben van, szülök, de amilyen fáradt vagyok az első gyerek után, vállalnotok kell, hogy ti pelenkázzátok, keltek fel hozzá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!