Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?
18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.
Mit tudnék tenni?
Bezárod az ajtódat és benne hagyod belülröl a kulcsot.
Ha meg elmégy, akkor elötte rakodj össze.
De beszélhetsz is vele - meg a zárat is ki lehet cseréltetni.
Arról van szó, amikor nem vagyok otthon. Ha itthon vagyok, akkor nem megy be...
Most mindig pakoljak el miatta? Hagyjon már egy kis intim szférát!!!!
Jó, de ha megkérem vmire, akkor annyira nehéz úgy csinálni?? Most is behozta a ruhát meg kiúzta a függönyt. Nem ráér amíg hazaérek a suliból?? Majd én megcsinálom.
Be is zárom az ajtót. Kíváncsi vagyok, hogy kinyitja-e egy másik kulccsal!!
Magyarul rohadt rendetlen vagy, és anyukádat gondolom zavarja. Joga van bemenni, az ő háza, te meg tarts rendet magad körül. Miért kell a vibrátornak kint lennie? Egyáltalán mekkora kupiban élsz te? Sőt, a bugyijaid miért vannak szétszórva. Nálunk a párom hajigálja szét az alsóit, de ő pasi, te csaj vagy, illik rendet tartani.
Én is együtt élek anyummal, van vibrim is, de nekem a szekrényemben van.
Kicsit nézz magadba, mielőtt itt sírsz, mint szegény szerencsétlen.
20/L
Veszel egy csillagcsavarhuzót, kb 200 forint, elmész egy vasáru boltba és azt mondod hogy
Kérem a legkissebb méretű ajtózárat és hozzá ellzett zárbetétet 3 kulcsosat!
Kb 2000 forint a kettő együtt..
hazamégy kicsavarsz kb 3 csavart 1 ami a kilncset tartja 2 ami a zárat..
kiveszed a zárat az ajtóból..
Fogod az ujonnan vásárolt zárat a betétjével és beszereled, nem nagy ördöngösség kb 20 perces munka és van privát szférád!!
Elmennek a pics@ba azok akik itt verik a nyálukat hoyg az ő háza meg te vagy rendetlen!!
Hiába az ő háza a magánélethez mindenkinek joga van!!!
Valszeg kémkedni jár be anyád a hálódba mert arra kiváncsi pasizol e éppen, baromi gázos ősök az iylenek uh sztem szépen kezdjed tervezni a külön életedet aztán ha összejön a szükséges pénz lépj le!!
Vagy elfelejtheted a normális párkapcsolatokat mert csak az lesz amit az ősök beengednek az ajtón..
Szerintem meg eléggé igénytelen lehetsz, ha szét hagyod a cuccaidat. A bugyik miért vannak szana-szét a szobádban? Nem olyan nehéz a koszost a szennyesbe tenni, a tisztát meg, amit anyukád kimos, összehajt és beviszi a szobádba eltenni a szekrénybe.
Én is a szüleimmel lakom, 19 éves vagyok és még csak megsem fordul a fejembe, hogy becsukjam az ajtót. Ha ennyire egyedül akarsz lenni, költözz el és akkor nem kell sopánkodnod, hogy jaj anyukám már megint behozta a tiszta ruhát és kiszellőztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!