Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy anyum ne...

Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.

Mit tudnék tenni?

2009. okt. 15. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
93%

Bezárod az ajtódat és benne hagyod belülröl a kulcsot.

Ha meg elmégy, akkor elötte rakodj össze.

De beszélhetsz is vele - meg a zárat is ki lehet cseréltetni.

2009. okt. 15. 19:42
 2/80 A kérdező kommentje:

Arról van szó, amikor nem vagyok otthon. Ha itthon vagyok, akkor nem megy be...

Most mindig pakoljak el miatta? Hagyjon már egy kis intim szférát!!!!

2009. okt. 15. 19:44
 3/80 anonim ***** válasza:
95%
NA azért az anyukádról beszélsz ám..Rakd be a műbránered a ruháid mögé az nem nagy pakolás.Biztos nem rossz indulatból megy be.
2009. okt. 15. 19:47
 4/80 A kérdező kommentje:

Jó, de ha megkérem vmire, akkor annyira nehéz úgy csinálni?? Most is behozta a ruhát meg kiúzta a függönyt. Nem ráér amíg hazaérek a suliból?? Majd én megcsinálom.

Be is zárom az ajtót. Kíváncsi vagyok, hogy kinyitja-e egy másik kulccsal!!

2009. okt. 15. 19:52
 5/80 anonim ***** válasza:
78%

Magyarul rohadt rendetlen vagy, és anyukádat gondolom zavarja. Joga van bemenni, az ő háza, te meg tarts rendet magad körül. Miért kell a vibrátornak kint lennie? Egyáltalán mekkora kupiban élsz te? Sőt, a bugyijaid miért vannak szétszórva. Nálunk a párom hajigálja szét az alsóit, de ő pasi, te csaj vagy, illik rendet tartani.

Én is együtt élek anyummal, van vibrim is, de nekem a szekrényemben van.

Kicsit nézz magadba, mielőtt itt sírsz, mint szegény szerencsétlen.

20/L

2009. okt. 15. 19:53
 6/80 anonim ***** válasza:
57%

Veszel egy csillagcsavarhuzót, kb 200 forint, elmész egy vasáru boltba és azt mondod hogy

Kérem a legkissebb méretű ajtózárat és hozzá ellzett zárbetétet 3 kulcsosat!

Kb 2000 forint a kettő együtt..

hazamégy kicsavarsz kb 3 csavart 1 ami a kilncset tartja 2 ami a zárat..

kiveszed a zárat az ajtóból..

Fogod az ujonnan vásárolt zárat a betétjével és beszereled, nem nagy ördöngösség kb 20 perces munka és van privát szférád!!

2009. okt. 15. 19:56
 7/80 A kérdező kommentje:
Hú, köszi.. és fényképezzem le a zárat vagy honnan tudjam, hogy milyen zár kell bele??
2009. okt. 15. 19:58
 8/80 anonim ***** válasza:
35%

Elmennek a pics@ba azok akik itt verik a nyálukat hoyg az ő háza meg te vagy rendetlen!!

Hiába az ő háza a magánélethez mindenkinek joga van!!!

Valszeg kémkedni jár be anyád a hálódba mert arra kiváncsi pasizol e éppen, baromi gázos ősök az iylenek uh sztem szépen kezdjed tervezni a külön életedet aztán ha összejön a szükséges pénz lépj le!!

Vagy elfelejtheted a normális párkapcsolatokat mert csak az lesz amit az ősök beengednek az ajtón..

2009. okt. 15. 20:00
 9/80 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg eléggé igénytelen lehetsz, ha szét hagyod a cuccaidat. A bugyik miért vannak szana-szét a szobádban? Nem olyan nehéz a koszost a szennyesbe tenni, a tisztát meg, amit anyukád kimos, összehajt és beviszi a szobádba eltenni a szekrénybe.

Én is a szüleimmel lakom, 19 éves vagyok és még csak megsem fordul a fejembe, hogy becsukjam az ajtót. Ha ennyire egyedül akarsz lenni, költözz el és akkor nem kell sopánkodnod, hogy jaj anyukám már megint behozta a tiszta ruhát és kiszellőztetett.

2009. okt. 15. 20:03
 10/80 anonim ***** válasza:
99%
Nem,nem ér rá délután kihúzni a függönyt...az én gyerekem se szokta,teljesen természetes,h miután elment suliba,én bemegyek,kihúzom a függönyt,és kiszellőztetek.Az én fiam 18 éves lesz,és bejárok a szobájába.Igaz,még SOHA nem keresgéltem,pakolásztam nála(holott biztos vannak "titkai",mivel már van barátnője,aki itt is szokott aludni)A fiamat nem zavarja,h bejárok,és engem se zavar,ha ő bejön a hálónkba.Van,h ott dumálunk.
2009. okt. 15. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!