Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?
18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.
Mit tudnék tenni?
Pont ez az, hogy kémked utánam. Ezért nincs is semmim, mindent kilöktem.
Amúgy meg ha lehetséges ne pontozzatok senkit, majd én eldöntöm, hogy hasznos-e a válasz. Köszönöm...
ma 20:07
Figyelj ezt a dumát annak lökd akitől hallottad!!
Tudod lehet hogy anyám nevelt fel de az GYEREKKOROMBAN volt érted?
Tudod mi a különbség a gyerekkor a tinédzserkor és a felnőttkor között??
Mondjuk az hogy hagynak önnállósulni, mert így lesz belőled életképes ember!
Persze vannak olyanok is akikből cselédet nevelnek te pont ilyen vagy! A te öseid az " annak adom mindenemet aki az utolsó pohár vizet hozza" tipusba sorolhatóak!
Nincs egy saját gondolatod egy saját döntésed, azt szajkózod amit hallottál, ezeket az őskommunista dogmákat hogy tiszteld apádat anyádat meg hasonlók,
Aztán ha kirántják a lábad alól a talajt, vagy majd nem lesz ott anyuci meg apuci akkor összeomlasz pánikolsz!!
Az hogy szereted a szüleidet nem egyenlő azzal hogy elvárod sőt igényeled hogy a seggedbebujjanak még felnőttkorodban is!!
Nőj fel és legyen igényed saját életvitelre akármiylennek is sikerül!!
Egy életed van, ne másét éld hanem a sajátodat!
20:20...szóval a te szüleid ilyenek?????hát ez szánalom
nem volt neked még igazán szükséged segítségre azt hiszem.Írsz rólam mindenfélét anélkül hogy tudnád mivel foglalkozom mit csinálok??
VAnnak saját döntéseim mindig is voltak.NEm is gyenge választások elé sodort sajna az élet.És volt bizony olyan amikor senkire nem számíthattam mint arra aki önzetlenül szeret olyannak amilyen vagyok és képes megbocsátani olyan tetteket amiket más nem.
NEm vagyok mama kedvence mert a tesóm az nálunk....én is csaptam be őket amikor 16 évesen elmentem modellkedni a tudtuk nélkül.Aztán mikor összecsaptak feledtem a hullámok két ember volt akihez futhattam mert más elítélt megalázott semmibevett büntetett.MEgkaptam tőlük a jó szót a bíztatást és így emelt fővel mehettem végig az utcán.
és ma járhatok két egyetemre és lehet vállalkozásom.......
Jaj a bugyik nem koszosak, meg a ruhák sem. Cak van amikor kint hagyom őket. Főleg reggel.. válogatok, hogy mit vegyek fel és egy csomó mindent kint hagyok.
A halószobámba nem hívom a vendégeket... arra ott a nappali, a hálóban alszom. Jövő nyáron költözöm, akkor megyek fősulira, más városba. Ha pedig a barátommal fogok együtt élni, akkor lesz privát széfám, a közös...
Kérdező az ajtó tökmindegy hogy milyen a zár ugyanolyan mindben egy szurke vagy króm matt kulcs van hozzá nem?
Amin egy szám van és az ellzett vagy euro-ellzett felirat
Ha ólomszurke a kulcs akkor euro ellzett ha mattkróm akkor elzett.
Lényegében tökmindegy mert mindegyikhez egyféle cilinderes zárbetét való!
itt most az a lényeg hogy a sima vagy euro elzett záradat oylanra cseréld ki amiben lehet cserélnia zárbetétet (sárga) és amihez laposkulcs való ezt hívják cilinderbetétnek de a márkája ennek is elzett :)
Neked iylen zárra kell kicserélni az ajtódban levöt!!
Szal oylan zárbetétet kell venned amibe ezt bele lehet csuztatni !
itt pedig a zár amit venned kell amibe az egyféle kulcs fér bele hanem a fent mutatott sárga zárbetétet lehet belerakni ami egyedi!
: ma 20:27
Igen az én szüleim ilyenek!!
És nekem valóban nem volt szükségem eddig segítségre és nincs is mert úgy neveltek hogy a jég hátán is megélek és feltalálom magam!!
Én nevelést kaptam, nem seggnyalást!!
Ez a különbség köztem és közted!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!