Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy anyum ne...

Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.

Mit tudnék tenni?

2009. okt. 15. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
97%

szóval megcsinálod te?????Azért van itt egy bugyi,ott egy bugyi.Ennek az ajtó zárásnak az lesz a vége hogy egy disznóól tetején fogsz ülni....HÁnyszor mondod majd azt(szerintem)hogy jaj de jó lenne ha anya itt lenne és megcsinálná helyettem.(tudom mit beszélek most költöztem külön)

Szerintem meg az egyik szekrényedre szerelj zárat és nem fogod úgy megsérteni mint az állat,aztán utána meg enni se ad.

2009. okt. 15. 20:03
 12/80 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell lefényképezned a zárat mert 3 fajta létezik ebböl, neked a legkissebb méret kell mert a beltéri ajtókban kivétel nélkül ezek vannak!!

Amúgy ha nem jó a blokkal kicserélik de 100% hogy elsőre jót veszel!!

Az elzett betétböl is a legkissebb legrövidebb méretet vegyed az való hozzá hogy ne lógjon ki az ajtóból csak amennyire muszáj..

2009. okt. 15. 20:03
 13/80 A kérdező kommentje:

Még régebben (kb.6 éve) a naplómat is olvasta. El is égettem. Nincs is semmim csak egy rakás ruhám. Na meg ilyen-olyan fényképek.

Utálom, ha bemennek a szobámba. Nem tudom, miért nem tudja megérteni... Szerencsére laptophor nem ért, biztos belenézne ebbe-abba.

2009. okt. 15. 20:05
 14/80 anonim ***** válasza:
86%
20:00...hát őszintén sajnálom anyukádat hogy ilyen egy szörnyet megszült.A szaros fenekedet ki törölte ki????Ki etetett amikor te még nem ettél egyedül???Hát látni kéne amit ide írtál.Ezt a kérdezőnek is át kéne gondolni.
2009. okt. 15. 20:07
 15/80 A kérdező kommentje:
Igen, megcsinélom én... a szekrénybe csak nem nyúl be. már csak az kéne!!!
2009. okt. 15. 20:07
 16/80 anonim ***** válasza:
29%

ma 20:03

18 éves korban anya szoknyája alá bujni beteges

Nehogy már az anyja pakolgasson a szobájában

Ha neki szanaszét hányva esnek kézre a dolgok akkor úgy esnek kézre ennyi!!

Nem kell hogy anyuci bejárkáljon a hálószobába nem egészséges!!

Kérdező!

Anyud nyilván arra kiváncsi hogy szedsz e már fogamzásgátlót, azért mászkál be hogy hátha megtalálja a csomagolását mert ebből következtetni lehet arra hogy élsz e már rendszeresen nemi életet vagy sem...

a szülők ilyenek ebbena korban...

Kórosan aggódnak gyanakodnak és nyomoznak, mindezt ártatlan állca mögé rejtve!!

2009. okt. 15. 20:08
 17/80 A kérdező kommentje:
Bocsi, de te milyen zárról beszélsz?? Nem hiszem, hogy szét fogom tudni szedni az ajtót.. meg nem is akarom hogy vmi baja legyen...
2009. okt. 15. 20:08
 18/80 anonim ***** válasza:
48%

ma 20:03

Te kis mamakedvence, anyád a wc re is utánnad megy kitörölni a seggedet 19 éves fejeddel?

Ott se zárod be az ajtót mi?

Az ilyenek élnek az anyjukkal még 40 éves korukban is!!

2009. okt. 15. 20:10
 19/80 A kérdező kommentje:

ez az ajtó:

[link]

Cecchini beltéri ajtó , tanganyika, kazettás

a második oszlop, 6. sajnos a zárat nem mutatja

2009. okt. 15. 20:11
 20/80 anonim ***** válasza:
61%
Persze ha el tudnál mindenről anyáddal beszélgetni nem kéne a szobádba mászkálni információért.Márha igaz egyátalán....és milyen képek azok????SZ...psz egy 20 centis brét???
2009. okt. 15. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!