Most lesz a fiam ballagása, a férjem uj nőjének a gyerekének is most lesza ballagása. Kérhetem a volt férjemtől h annyi pénzt adjon a mi fiunknak h ugyanannyira jöjjön ki az összeg mint amennyit majd a nő gyereke fog kapni?
A nójének a volt anyósával együtt dolgozok,és ő mondta h akik mennek majd az unokája ballagására mindenkitől 10.000Ft-ot fog kapni. kb 9-10 embert hívtak meg.
Az én fiamén csak 5-en leszünk,igaz nem tudom ki mennyi pénzt szám rá
Hát arról nem a gyerek tehet, hogy nektek nincs annyi rokonotok, de elég nagy marhaság lenne elvárni, hogy 5 ember annyit adjon össze, mint amennyit 10. vagy hogy az apa "kipótolja" a gyereknek, hogy ne érezze rosszul magát. Ha a másik gyerek teszem azt kap egy lakást a nagyszülőktől, akkor apuka vegyen egyet a köszös gyereketeknek?
Inkább arra kellene nevelni a gyereket, hogy nem az anyagiak a fontosak.
Nem kérhetsz. Adjon annyit amennyit a másiknak. Vagy valamivel többet, mert a saját fia. De ne várj el 50 ezret csak pótlásként!
NE LÉGY HASZONLESŐ!
De mégis milyen dolog ez h annaka nőnek a gyereke többet kap?! Nem akarom ha fiam azt lássa h az apja azzala nővel van,és még a gyereke is egy csomó mindent kap
A volt anyósa mondta,h megbeszélték h mindenki egy 10est ad,így egy komoly összeget is kap az a gyerek,és nem fogja senki pénztárcája se megérezni. A volt anyósa a munkatársam,de ő nem tudja h én tudok h ki ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!