A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény havi összeg, vagy "csak" ingyenes étkezés, és tankönyv?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom pontosan mit is jelent, és hogy mennyi az összege. Köszönöm, hogy segítesz.2011. máj. 6. 12:35
1/27 anonim válasza:
5700Ft 2x egy éveben (július, november)
2/27 anonim válasza:
első vagyok, nem ingyen étkeztetés, hanem 50%os, a tankönyv ingyenes
3/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valahogy azt gondoltam, hogy a rendszeresség havi összeget jelent:(
2011. máj. 6. 12:45
4/27 anonim válasza:
Rendszeres, mert minden hónapban kapja a gyerek az ingyen vagy 50%-os étkezést, az ingyen könyvet minden évben.Évente kétszer, júliusban és decemberben pedig 5800 Ft kiegészítést.
5/27 anonim válasza:
mi nekünk is van ilyen kedvezményünk igaz hogy mi havonta kapjuk + van egy 90%-os kártyám utazáshoz? neked nincs ilyen kérdező?
6/27 anonim válasza:
90% utazás az árvaság, özvegység esetén van, nem a gyermekvédelminél
7/27 anonim válasza:
utolsó válaszoló! bocsáss meg hogy ellentmondok veled de nekem is van és gyermekvédelmihez!írj privátban és visszaírok és ott elmondom ha vmivel nem értesz egyet.
8/27 A kérdező kommentje:
Nekem nincs. Szerencsére eddig nem voltam ilyenekre rászorulva, de most megszűnt a munkahelyem, és egyedül nevelek két gyermeket. Munkanélkülit sem kapok, most próbálkozom mindenhol. Köszönöm a segítséget.
2011. máj. 6. 13:03
9/27 anonim válasza:
Ez a 90 %-os kártya nekem is újdonság.Nálunk ilyet senki sem kap. Leírhatnád, hogyan lehet hozzájutni!
10/27 anonim válasza:
aki kap rendszeres gyermekvédelmit annak küldenek egy borítékban.olyan kártya mint pl a személyi. a magyar államkincstár küldi.
leírom hogy pontosan mi van ráírva:A magyar államkincstári igazgatóság igazolja hogy xy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül.Érvényessége: 2011,08,31
Tájékoztató: ezen hatósági igazolvány közforgalmú személyszállítási utazási kedvezmény igénybevételére jogosít. Ezen igazolvány használóját kísárő személyt ugyanilyen kedvezmény illeti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!