A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény havi összeg, vagy "csak" ingyenes étkezés, és tankönyv?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom pontosan mit is jelent, és hogy mennyi az összege. Köszönöm, hogy segítesz.2011. máj. 6. 12:35
21/27 anonim válasza:
A kártya fogyatékos, vagy tartósbeteg gyermek után jár, vagy ha 3 gyemeket nevelsz. Egyébként nem.
22/27 anonim válasza:
én annyit tudok hogy nekem van és megkérdeztem anyut azt mondta hogy emelt összegű családi pótlékra kapom. egyébként asztmás vagyok ami tartós betegségnek számít! bocsi hogy az előbb nem jól írtam de én nem értek hozzá. most hogy megkérdeztem már tudom.
23/27 anonim válasza:
Egyébként a félárva értelemszerűen azt jelenti, hogy az egyik szülőd meghalt
24/27 anonim válasza:
17:43 sehogy nincs ilyen (de az ebéd csak 50% nem ingyenes)
25/27 anonim válasza:
Nekünk ingyenes az étkezés ha jól emlékszem 7. évfolyamtól lesz 50%-os, addig ingyenes. Ez jövedelemfüggő. 3 gyereknél 50% mindegy mennyi a jövedelem, ha a minimum alatt van, akkor ingyenes.
26/27 anonim válasza:
19.42-es Miért állitasz olyat amiben nem lehetsz biztos? A gyerekeimnek az iskolában és az ovódában nem kell fizetnem.Kizárólag aláirni kell ebédbefizetés napokon.Csodálom,hogy erről még nem hallottál,mert ez jövedelem függő,és a rendszeres gy.t-hoz jár.
27/27 tarykyo91 válasza:
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogyha én egyetemista vagyok, akkor nekem mi jár? mert megkaptam a határozatot, de arra semmi nincs ráírva, csak hogy a Gyvt. 20/A §-ában meghatározottak és egyéb... ebből pedig nem derül ki semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!