Mit csináljak, hogy anyum ne jöjjön be a hálószobámba?
18 éves lány vagyok és utálom ha anyukám bejön a szobámba. Itt egy bugyi-ott egy bugyi, fénykéképek, vibrátor, stb. Mindent el kell pakolni miatta. Az ajtót be lehet kulcsolni, de a többi ajtó kulcsa is nyitja a ajtóm ajtaját. Mondtam már neki többször, hogy ez zavar, olyankor azt mondja jó, de ugyanúgy bemegy. Annyira utálom az ilyesmit. Én sose megyek be az ő halójukba.
Mit tudnék tenni?
na azért ha fogigátlót szedsz azt valamelyik szülőd tudja.Nagyon fontos de ha nem bírod nyomass zárat de előtte mond meg nekik ne hidegzuhanyként érje már.
Amúgy mindenem amim van nekem se a szüleim tolták a seggem alá.....
Na szoval vagyok én 40 évesen ! Kicsit öregen de nem elveszetten!
van lányom 2!
Egyik 18 másik 15 éves!
nálunk van sok megbeszélés ( itt föleg 18 éves lányomrol irok )de soha nem jutott volna eszembe hogy pakolásszak a szobájába ! DE!! ( ja közbe leirom 1 éve van barátja akit szeretek )Ha lenne olyan furcsa dolog akkor lehet elöször kérdeznék töle dolgokat, majd ha nem hiszek neki akkor be is néznék a szobájába ! Jelzem, ha LENNE valami fura dolog !!
Mi vagyunk olyan joba h elmond mindent, nálad nincs valami amiért anyud bemegy???Mit kell titkolozni, ha normálisan elmondasz mindent nem kell kutakodni anyukádnak, bocs nálunk nem is kell, mert bizok benne, anyukád lehet nem bizik valamilyen szinten benned!!!
Most mit kell lehurrogni a kérdezőt???Az ő intim szférájában hadd csináljon már azt amit akar ha már nincs saját lakása!Mellesleg nem gyerek már!Az meg elég baj hogy hiába kéri az anyukáját,ő csak azért is bemegy hozzá!Mit ne mondjak,én sem örülnék ha anyám bejárkálna hozzám csak úgy!Én sem járkálok az ő hálójukba!Tudjátok ti hogy mit jelent az intim szféra???Szerintem lövésetek sincs,másik az hogy hiába az anyja lakása,tartsa tiszteletben a gyereke kérését.Ha erre nem képes,ne szüljön gyereket!Mert nem azért szül az ember hogy utána a saját gyereke életébe még 40éves koráig beleavatkozzon!!!Arról meg a lány nem tehet hogy az anyjánál lakik!Ti nem adtok meg enni tiszteletet az embernek ha megkérnének egy ilyenre?Ti is csak úgy jöttök-mentek,gondolom az ilyen válaszolók mint ti,még hírből sem ismeritek a kopogást!!!Nem ám a tiszteletet!!!
Kérdező:Zárcsere!!!!
Micsoda elkényeztetett kis úrikisasszony lehetsz! Ha az én lányom lecserélné a zárat a saját lakásomban, minimum felpofoznám. Mégis mit képzelsz? Majd ha saját pénzedből, saját lakásod lesz, ott azt csinálsz, amit akarsz. Amíg a szüleid tolják a feneked alá a pénzt, ki tudtok fizetni egy teljes albit, ahol egyedül élhetsz, egészen addig, amíg függsz tőlük anyagilag, azt csinálnak, amit akarnak. És oda mennek, ahova akarnak. Ha nem tetszik, el lehet menni dolgozni egy szem érettségivel, lehet fizetni saját albérletet vagy lakástörlesztést, és akkor kulcsra zárhatod a szobádat.
Addig pedig inkább beszélgess anyukáddal, és szeresd, tiszteld jobban. Hogy ne legyek oka kutakodni utánad, meg hogy ne kelljen aggódni a lányáért.
Ja, és ha lecseréled a zárat, és a te szobádban üt ki tűz, és leég az egész ház emiatt, akkor majd mit mondasz drága jó szüleidnek?
Na, sziasztok! Köszi a sok választ, az este lefeküdtem aludni azért nem írtam.
22:15: igazad van, valószínüleg nem bízik bennem. Szerintem vannak olyan dolgok, amik már nem tartoznak rá, azokat nem is mondom el neki.
22:49: szerintem hétfőn megveszem a zárat, kíváncsi vagyok, hogy feltűnik-e majd neki, hogy a többi kulcs nem nyitja...
08:20: köszi, hogy megvész. Már millószor elmondtam neki, de nem érdekli. olyankor rámhagyja, de ugyanúgy matat a cuccaim közt.
09:13: nem csak kiszellőztet, van amikor összepakol és a szekrényben is kutat. Tagadja, de 100%, volt amikor mielőtt elmentem otthonrl lefényképeztem a szekrényemet beéülről és mire hazamentem teljesen másképp volt minden. Azt hittem, hogy ha 17-18 éves leszek, akkor megváltozik és hagy egy kis privát szférát, de már majnem 19 vagyok.
09:24: kollégiumi élet nem nekem való. Elhiszem, hogy nehéz volt neked én tuti nem bírtam volna. Az albit énn fogom fizetni, már dolgozom.
10:38: hülyeséget beszélsz, mert dolozom. Nem azért mert nem állunk jól anyagilag, hanem mert így tudok félre tenni és a saját pénzemből is vásárolni. Oké, hogy az ő lakásuk, de akkor mindenhez közük van?? Home videot ne mutassam meg neki?? Érdekes, hogy apum fel tudja fogni, hogy nem 14 éves vagyok, bármiről tudok vele beszélgetni de intim dolgot sose kérdez. Ő is többszőr beszélt más anyámmal, de ő cse.szik rá. Múltkor épp le akartam vinni a szemetet, kitettem az előtérbe és mit látok? Nézegeti a papirokat benne. Hát beszarás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!