Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tehet rola, ha egy szereto...

Ki tehet rola, ha egy szereto kerul a kepbe? A ferj, feleseg vagy a masik no?

Figyelt kérdés
En vagyok a masik no. Mindig azt az elvet vallottam, hogy az tehet rola, akibol egy van: jelen esetben a ferfi, megis iszonyu buntudatom van, utalom, hogy hazudott miattam. Baratsagnak indult, de azt hiszem, valamivel tobbrol van szo, mint fizikai vonzalom. Ki kellene szallni, de nem tudom, ha meg tudom csinalni... Kerem, csak olyan irjon, akinek van ilyesmiben tapasztalata, aki itelkezni akar, az hagyjon beken, en se hittem soha, hogy ide jutok...
2013. júl. 1. 07:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Mind a 3 valahol...de legjobban a férj, aztán a szerető...és nem minden esetben, de a feleség tehet a legkevésbé a dologról..
2015. jan. 21. 09:04
 32/46 anonim válasza:

Huh. Most találtam meg ezt a kérdést. Látom, hogy régi, de azért én is írok oda, hátha valaki olvassa. Nos én is a másik nő szerepben "tetszelgem", de a férfi, akivel vagyok a barátnőjének hív. Nálunk egy kicsit komplikáltabb a helyzet, mert a férfi nem magyar állampolgár, viszont a családja kint él. Évente kb 2x-3x jár haza, de akkor is inkább a gyerekek miatt (3 is van neki). Úgy indult a dolog, hogy egy munkahelyen ismerkedtünk meg. 2 hónapig próbált fűzni minden nap engem, mindenki a munkahelyünkön mondta, hogy tetszem neki, amit láttam is, de nem érdekelt.... Aztan adtam egy esélyt neki, hogy barátok legyünk. Így is történt. Csak aztan a barátságból testi vonzalom alakult ki és hiába ütközött ez az elveimmel, mégsem tudtam ellenállni. Persze semmi komolyat nem akartam. Amit mindig hangoztattam is, nehogy már azt higgye, hogy naivan beleszeretek. Aztan láttam rajta egy idő utan, hogy rosszul esik neki, hogy ezeket mondom. Mindig cukkoltam vele, hogy úgy viselkedik, mint egy szerelmes. Nem sokára kiderült, hogy az is. Tudni kell azt is, hogy kb minden nap együtt vagyunk. Folyton folyvást. Állandóan gondoskodik rólam, ha nem akarom, akkor is. Én nem vagyok őrülten szerelmes belé és nem is várom el, hogy otthagyja a feleségét, főleg nem miattam. Amikor otthon volt, akkor is egesz nap beszélgettünk, minden nap. Nem érdekli, hogy mit gondol a felesége. Többször is belépett már a felesége a facebookjaba es látta, hogy velem beszél, szokott is nekem írogatni...matricákat küld :"DD olyan mintha abszolút hidegen hagyná ez az egesz. Sőt, egyszer mikor a "páromat" akartam hívni videotelefonnal, a felesége vette fel....én melltartóban voltam ....és hirtelen annyit tudtam csinálni, hogy integettem neki meg köszöntem. Nekem tok kellemetlen volt, de ugy látszik öt valahogy nem hatotta meg, mert békésen visszakoszont. :"D

Szóval nálunk most minden szét van zuhanva. Tegnap beszélgettünk és mondtam neki, hogy ezt sokáig nem tudja csinálni, mert ez se velem nem korrekt, se a feleségével. Sokszor mondja, hogy elég neki a feleségével, mert ha hazamegy akkor 2 napig minden rendben, utána folyamatosan veszekednek meg hogy a no megváltozott . Én tegnap azt is elmondtam, hogy ennyi idő utan minden kapcsolat megváltozik. Látszik rajta, hogy kétségbe van esve, de meg is ertem... En is hasonlóképp lennék. Egyébként mint mondtam a felvállalással nincs semmi probléma, mindenkinek a barátnőjekent mutat be... Szóval nem tudom mi lesz. Az biztos, hogy rossz lesz nélküle, mert megszoktam, hogy fél éve mar mindent együtt csinálunk. De meg fogom érteni azt is, ha nem mellettem dönt. Szóval nem reménykedem semmivel, csak úszom az árral. :D és most akármilyen k*nak lehet nevezni, de nincs bűntudatom. :) mert tapasztalatból tudom, hogy távkapcsolatban élni nem lehet sokáig.

2016. aug. 18. 18:17
 33/46 anonim ***** válasza:

vastaps az erkolcstelen csaladot szetrombolo sokszorhasznalt szeretonek.

A vegen meg sajnalak szegenyyyyy te a paaarod nos ahhh

Tudod ha a te hazassagod lenne es a te ferjed gyomoszlne mast akkor maskent dalolnal.

2016. aug. 18. 19:04
 34/46 anonim ***** válasza:
33: A feleséget miért mented fel az alól, hogy szemet húny a férje gerinctlensége felett, ha a szeretőnek ezt felrovod?
2016. aug. 19. 19:06
 35/46 anonim ***** válasza:

Gondolom,mert a ferjehez erzelmi szalak fuzik,szereti,gyerek van stb.

A ribit miert kene szeretni,vadidegen ,aki a ferjedet akarja,nem??

2016. aug. 19. 19:12
 36/46 anonim ***** válasza:

"mert a ferjehez erzelmi szalak fuzik,szereti,gyerek van stb"

Ezek a másik nő oldaláról is fenn állnak, máskülönben nem alakult volna ki köztük kapcsolat.

A Kérdező nem említette, hogy volna a házaspárnak gyereke, illetve hogy a szeretőnek ne volna a férjtől gyereke.

Tehát semmilen különbség nincsen a két nő és a férjhez fűződő viszonyuk között.

Nézetem szerint egyébként a gyermek egy még nyomósabb ok a hazug, kétszínű férjtől való megszabadulásra, hiszen jellemtelenségével jóvátehetetlen károkat okoz egy fejlődésben lévő személyiségben.

2016. aug. 19. 19:20
 37/46 anonim ***** válasza:

De van nagy kulonbseg az egyik hivatalos allam es egyhaz elott vallalalt kapcsolat a masik no egy utolso kapca egy nagy senki

Azt hiszem eleg nagy kulonbseg

2016. aug. 19. 19:24
 38/46 anonim ***** válasza:

37:

Újra megkérdezem:

Mitől fogadod el az egyiktől, hogy elfogadja, hogy a férfi hazug és becsapja a partnereit, családtagjait, esetleg szüleit, testvéreit, gyerekeit, míg a másiktól nem fogadod el UGYANEZT?

2016. aug. 19. 19:29
 39/46 anonim ***** válasza:

"De van nagy kulonbseg az egyik hivatalos allam es egyhaz elott vallalalt kapcsolat "

A legtöbb ember szerint nem számít a papír.

2016. aug. 19. 19:33
 40/46 anonim ***** válasza:

A legtobb ember fejet a homokba dugja

nem szamit ? a magyarorszagi jog szerint az alkotmany szerint a csalad alapja a hazassag nem a kapcaval valo kettyentes.

Egyenlore a torveny szerint csak hazastars a hozzatartozo szereto nem.

2016. aug. 19. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!