Ki tehet rola, ha egy szereto kerul a kepbe? A ferj, feleseg vagy a masik no?
Azért kell kiszállni, mert a vesztes úgyis Te leszel. Nem fogja otthagyni miattad a családját, mint ahogy a férfiak jelentős része nem teszi ezt meg.
Most még kiszállhatsz nagyobb sérülés, a megalázás érzése nélkül. Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.
én is voltam másik nő, ráadásul férjnél voltam. Én az alkoholista szüleimtől menekültem 18 évesen a házasságba. Szerelem volt, de nem az igazi. A munkahelyemen találtam meg az igazit, nős volt, a család elvárása volt, hogy az orvosi után elvegyen egy hasonló családból származó lányt. 4 évig szenvedtünk, mert egyikünk sem akart hűtlen lenni, én elmentem más munkahelyre, az sem volt elég. Akkor ment el ő más városba.
Ez az a helyzet, amikor a hàzastársaink nem tehettek róla. De mi a napi beszélgetésen és néhány csókon többre képtelenek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!