Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tehet rola, ha egy szereto...

Ki tehet rola, ha egy szereto kerul a kepbe? A ferj, feleseg vagy a masik no?

Figyelt kérdés
En vagyok a masik no. Mindig azt az elvet vallottam, hogy az tehet rola, akibol egy van: jelen esetben a ferfi, megis iszonyu buntudatom van, utalom, hogy hazudott miattam. Baratsagnak indult, de azt hiszem, valamivel tobbrol van szo, mint fizikai vonzalom. Ki kellene szallni, de nem tudom, ha meg tudom csinalni... Kerem, csak olyan irjon, akinek van ilyesmiben tapasztalata, aki itelkezni akar, az hagyjon beken, en se hittem soha, hogy ide jutok...
2013. júl. 1. 07:23
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, kulon kertem, hogy csak az irjon, aki volt ilyen helyzetben, aki meg itelkezni akar, az menjen a bus p..ba. Terad talan nem lehetne kovet hajigalni?? Neked nincs semmi a rovasodon? Milyen jogon jossz te ahhoz, hogy itelkezz?? Ha annyira okos vagy, csak megsugom, hogy nem a feleseg mos, vasal es foz, mert megcsinalja o maga. Kivulallokent nagyon konnyu pofazni es nyalat verni, azt a legegyszerubb. Nem mondtam egy szoval se, hogy artatlan vagyok, sot... Olvasgass a valaszok kozott: nem mindenki ert meg engem, de nagyjabol mindenki emberi hangnemben irt, talan tanulhatnal toluk.

A tobbieknek koszonom a valaszokat! :)

2013. júl. 2. 15:32
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erről mindenki tehet, de annak van a legtöbb vaj a füle mögött, aki megcsalja a másikat. Mert, ha valami nem jó, akkor meg kell próbálni megoldani. Ha nem lehet, akkor meg véget kell neki vetni. Nem ülni a szarban és félre kúrni.

Egyébként a férfiak nagyon szeretik hangoztatni, hogy semmi se jó otthon, szörnyű az asszony, nincs köztük semmi, el fognak válni, csak gyerek/a cég/a ház/az asszony éhen hal és a szánalom miatt nem válik még el stb.

Közben meg többnyire el van ő az asszonnyal, jó neki, kényelmes az élete, de egy kis izgalmat nem vet meg. Ez lenne a szerető. Akinek ha megmondja, hogy figyelj, jó nekem az életem, ahogy van, de meg akarlak dugni, lehetőleg minél többször, akkor nem fogja hagyni magát. Ezért jön a szöveg, hogy milyen szar neki, és mennyire semmi sincs, és majd elválik, ha.

Aztán a tipikus forgatókönyv, hogy az asszony terhes. Hát de hidd el, hogy semmi nincs köztük, rá se néz. Csak egyszer valahogy véletlen, hát izé, és pont teherbe esett, most terhesen hogy tálaljon ki, de majd utána. Majd, ha kicsit nagyobb lesz, majd, majd, majd.

Holott neki esze ágában sincs és nem is volt, a szerető meg még sajnálja is és csak telik az idő.

Nem szabad belemenni ebbe, csak, ha már elvált.

Ami miatt unja magát a férfi, az jönne a szeretővel is, ha elválna. Napi gondok, családot akarna, újabb gyerekek, hétköznapok.. Nem hülye, neki jó ami van, abból nem is kell másik,csak egy kis izgalom kell...

Persze, van akinek tényleg szar a házassága és válni akar, meg elválik, de ez a kisebbség. A nagy többség, csak hazudik, hogy meg megjátssza magát, hogy szexet kapjon.

2013. júl. 5. 22:35
 23/46 anonim ***** válasza:

Ki tehet róla?

Esete válogatja.

A hazugság nem O.K.

Vannak esetek, amikor mindenki benne van, illetve olyan is, hogy a barátnő van megvezetve, nem tud a házasságról/másik kapcsolatról, vagy MÁST tud, mint ami a valóság.

Nyilván hibás mindenki, aki hazudik, és mást átver, és nem egyeztet azokka az érintettekkel, akikről tudomása van. Ha mindent megtettél ennek tisztázására, és úgy kerültél kelepcébe, amiről ésőbb szereztél tudomást, és akkor kiléptél a kapcsolatból, akkor nem vagy hibás.

2013. júl. 5. 23:31
 24/46 anonim ***** válasza:
51%

"Persze, van akinek tényleg szar a házassága és válni akar, meg elválik, de ez a kisebbség. A nagy többség, csak hazudik, hogy meg megjátssza magát, hogy szexet kapjon."

Tudod miket nem értek?

Ha a férfi HAZUG, akkor az élete minden területén és mindenkivel az. Akkor ha a szeretőjelölt ezt kiszúrhatja és emiatt a férfit eltaszíthatja, mért nem teszi ezt meg a feleség is, aki pedig jóval hosszabb ideje ismeri a férfit, és több alkalommal lett átvágva már, mint az új hölgyike?

Mért nem borul fel a bili az élet más területein is? Miért tolerálják az emberek az ilyeneknek a jellemtelenségét?

2013. júl. 5. 23:39
 25/46 anonim ***** válasza:

24#

hidd el, sokan vagy nem tudják, vagy nem akarják tudni

vagy van, akit nem zavar, ha néha félrekúr, mert ilyen is van

2013. júl. 6. 01:13
 26/46 anonim ***** válasza:

25: A 23-24 egyben értelmezendő.

Már írtam, hogy vam olyan verzió, hogy minden érintett benne van a párhuzamos kapcsolatban (nem szexkilengésben, hanem rendes szerelmi kapcsolatban).

Engem most kimondottan az érdekel, hogy HA úgy ítéljük meg, hogy a barátnő akkor tisztességes csak, ha nem fogadja el a hazugságot, AKKOR a feleség/másik barátnő miért nem ugyanilyen igényes? Ugyanolyan szenvedő alanya a hazugságnak, mint a később érkezettek.

És a férfi életének többi szereplője is (munkatársak, stb.) miért fogadjuk el ezektől az emberektől a bűnpártolást??

2013. júl. 6. 01:18
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Az a hibás, aki szeretőt tart. Tudja, hogy megcsalja a házastársát, tudja, hogy erkölcstelen, tudja hogy társadalmilag visszázs jelenség. Tudja, hogy hazudik. Elítélendő. Erről nem is kell többet mondani.
2013. aug. 10. 19:56
 28/46 anonim válasza:
70%
Kedves Kérdező, mi lett azóta veletek? Több mint egy éve vagyok szerető, de nálunk más a helyzet. A férfinak élettársa van, de se gyerek, se házasság, őt ismerve nincs is tervben ilyesmi. Nem csak azzal a nővel, hanem mással sem akar. Munka kapcsán találkoztam a férfival, nem tudtam, hogy párkapcsolatban él, semmi arra utaló jelet nem vettem észre. Első látásra odáig voltam érte, néhányszor együtt dolgoztunk, majd legközelebb privátban találkoztunk és le is feküdtünk. Kérdezte, hogy mit akarok tőle, mit látok benne. Mondtam neki, hogy vele lenni, és már elsőre megtetszett. Valamit érezhettem, hogy nem stimmel, mert valamiért azt hittem nem fog keresni többet. Keresett, napokon át beszélgettünk, aztán egy hónap múlva kiderült, hogy együtt él valakivel. Teljesen összetörtem, de addigra már beleszerettem annyira, hogy felajánlottam a szeretői szerepet. Persze élt vele. Azóta is beszélünk, találkozgatunk, de az élettársáról sosem beszélünk egy szót sem. A munkatársai tudnak az "asszonyról" is és rólam is. Nem vállal fel, de nem is titkol teljes mértékben. Néha hitegetem magam azzal, hogy kezd belém szeretni, de szerintem ez csak önámítás. Időnként 1 hónapra is képes eltűnni, majd újra felbukkanni. Tudom, hogy együtt nyaral az élettársával, tehát annyira nem lehet rossza kapcsolatuk, csak gondolom vágyik a változatosságra. Ha velem akarna lenni, akkor tenne érte, de nem tesz. Bár elhitettem vele rég, hogy nekem is jó ez a "csak szex és más semmi" dolog, egy ideig még talán magammal is, de valójában nem így van. Egyre jobban hiányzik és egyre inkább vele akarok lenni. Úgy gondolom mindent meg tudnék adni neki, de valószínűleg nincs rám szüksége. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a következő alkalommal elmondom neki, hogy hogyan érzek és kiszállok, mert tudom, hogy az élettársát nem fogja otthagyni értem (aki szerintem nem is sejt semmit). Nagyon rossz érzés belegondolni, hogy vége lesz, de akármennyire is szeretném, ő sosem volt igazán az enyém. Én csak egy játék vagyok neki, akivel jó dolog szórakozni, de ha elveszik tőle, akkor majd beletörődik, vagy talál másikat. Nem tudom miért kellett neki egy másik nő, én tudom nekem miért kellene ő, de egy párkapcsolathoz nem elég egy ember. Szerintem csak az tudja átérezni igazán a másik nő oldaláról a dolgot, aki már volt ilyen helyzetben. Becsülöm viszont a 14-es kommentelőt, aki igazi társként is belátja, hogy nekünk sem egyszerű. Ahogy neki sem...
2014. szept. 3. 19:02
 29/46 anonim ***** válasza:
Korrekt vagy utolsó ,jól gondolkodsz :-) . Jól látod ,sosem volt a tiéd az a férfi . Lépj .. és biztos megtalálod majd a boldogságot egy másik férfi oldalán aki veled tervez ,veled él ,akinek csak te létezel !
2014. szept. 3. 19:43
 30/46 A kérdező kommentje:
"Szerintem csak az tudja átérezni igazán a másik nő oldaláról a dolgot, aki már volt ilyen helyzetben. " Ez valoban igy van. Kivulallokent is volt velemenyem a dologrol, hatarozottan allitottam, hogy velem ilyen aztan soha az eletben nem fog megtortenni, bennem tobb a gerinc- aztan tessek...
2014. szept. 6. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!