Ki tehet rola, ha egy szereto kerul a kepbe? A ferj, feleseg vagy a masik no?
A megcsalt maximum annyiban lehet "hibás" ha az ő viselkedése miatt nem működik egy ideje a kapcsolat. DE ez nem ok a megcsalásra! Normális embernek ilyenkor nem másfele kellene tekintgetnie, hanem megpróbálni rendbe hozni és ha nem megy, válni. Nem átverni, csalni...
A szerető annyiban hibás, hogy egy gerinctelen, önbecsüléstől mentes senki. Tükörbe nem tudnék nézni, ha annyira béna lennék, hogy egy házas, boldogtalan, kiéhezett fazonnál többre nem futja. Ráadásul ha egy foglalt férfi közelít az emberhez, akkor azt a normális nő azonnal elküldi, lezárja a vele való mindennemű kapcsolatot. Nem beszáll harmadiknak és lealázza magát a sárga földig. Legalábbis szerintem nem valami nagy dicsőség, hogy elhódítja a férjet, az jól a képébe hazudik, hogy az asszonnyal már nem is foglalkoznak egymással, majd lesz válás... aztán miután megvolt a szerető, jól hazamegy azt megrakja az asszonyt is.
A megcsaló: ő a legnagyobb részben hibás. Már említettem, értelmes ember csalás helyett megpróbál javítani a meglévő kapcsolatán, és ha nem megy válik. Nem közben ismerkedik és más p*na után néz.
Én a megcsalt szerepében vagyok. Nem volt köztük semmi fizikai jellegű dolog még, de nem tud tőle szabadulni. Megmondta neki a párom, hogy velem marad, engem választ, de látom rajta, hogy nincs túl rajta és tudom, hogy szoktak beszélni. Egyszerűen tudom, érzem, mikor azért megy fel az emeletre, hogy neki írjon sms-t. Közben meg azt mondja, hogy szerelmes belém, és képtelen lenne velem szakítani. De valamit érez a másik iránt is. Nem tudom, mi lesz ebből, az a baj, hogy nagyon szeretem. De ha szerelmes a másik nőbe, akkor el fogom engedni, egyrészt mert akkor előbb utóbb vége lenne, másrészt, mert azt kívánom neki, hogy boldog legyen. De ha ez csak egy fellángolás, az újdonság varázsa... akkor meg fogok bocsátani... Nem adom harc nélkül oda, ami az enyém. És tudnod kell, hogy mindig az van nyeregben, akivel együtt van az illető. És tudom, hogy biztosan szenved a másik lány is, mert szerintem ő ebben jobban benne van, mint a párom.
Én úgy gondolom, ha valaki nagyon együtt akar lenni a másikkal, akkor nem hezitál, hogy szakítson-e. Erre gondolj, szerintem.
14: számodra a legjobb megoldás az lenne, hogy a következő sms után összepakolod a cuccait és mehet, amerre lát. Térden kúszva jönne vissza, hogy többet szóba sem áll a másikkal!
A te pároddal az a baj, hogy alamuszi, kétszínű. Veled kényelmes, ott vannak az együtt eltöltött évek, biztos szeret is nagyon. Mellette ott az újdonság varázsa, amitől nem nem képes, hanem nem AKAR szabadulni. Ha tűröd, csak folytatódik...
Ha lépsz, megijed és visszatáncol. Tipikus viselkedés.
Ki tehet róla? Mindhárom fél!!!
A feleség azért, mert valószínűleg nem tett bele mindent a kapcsolatba. A férj azért, mert annyira sem tartotta a feleségét, hogy ezt megpróbálja megoldani, és inkább másnál kereste a boldogságot. Te pedig azért, mert annak ellenére, hogy tudtad ő nős, mégis belementél a kapcsolatba. Én ennél többre tartom magam! Nem ásnám alá magam egy szerető szereppel.
Ki kéne szállnod ebből, és hagynod, hogy mentsék, ami még menthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!