Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tehet rola, ha egy szereto...

Ki tehet rola, ha egy szereto kerul a kepbe? A ferj, feleseg vagy a masik no?

Figyelt kérdés
En vagyok a masik no. Mindig azt az elvet vallottam, hogy az tehet rola, akibol egy van: jelen esetben a ferfi, megis iszonyu buntudatom van, utalom, hogy hazudott miattam. Baratsagnak indult, de azt hiszem, valamivel tobbrol van szo, mint fizikai vonzalom. Ki kellene szallni, de nem tudom, ha meg tudom csinalni... Kerem, csak olyan irjon, akinek van ilyesmiben tapasztalata, aki itelkezni akar, az hagyjon beken, en se hittem soha, hogy ide jutok...
2013. júl. 1. 07:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
66%
Én is voltam másik nő. Eleinte csak egy alkalmi kapcsolatnak indult, aztán észre vettem, hogy kezd belém szeretni. Akkor próbáltam észhez téríteni, szakítottam is velem, aztán végül ő hagyta ott az akkori párját. Nem a családját! A kislánya ugyanúgy a kislánya most is, akivel foglalkozik, törődik. Ennek már több mint 2 éve, azóta együtt vagyunk. Szerintem mindenki tehet róla egy kicsit, de ez az eredményt nézve lényegtelen. Hosszú lenne ezt elmagyarázni, de ha már képbe kerül egy harmadik, akkor ott a kapcsolatban valami nem stimmel, és gyakorlatilag akkor már mindegy, hogy mi, és ki a hibás.
2013. júl. 1. 09:19
 12/46 anonim ***** válasza:
64%
A házaspár tehet róla minden esetben! Olyan embernek nem lehet elcsavarni a fejét, aki tiszteli és szereti a feleségét és nem akar más nőtől semmit. Könnyű Katit táncba vinni.... Szóval én sose hittem ebbe, hogy szétszed valaki egy házasságot, stb. Ha engem megcsalna a párom, dühösebb lennék rá, mint a harmadik félre, hiszen neki kellene tekintettel lennie rám, nem a harmadik félnek. Plusz, akit megcsalnak, az is sok esetben tehet róla, hiszen lehet nem ad meg mindent a férjének/feleségének, aztán meg jó, hogy van kire kenni az egészet (harmadik fél).
2013. júl. 1. 09:19
 13/46 anonim ***** válasza:
59%

A megcsalt maximum annyiban lehet "hibás" ha az ő viselkedése miatt nem működik egy ideje a kapcsolat. DE ez nem ok a megcsalásra! Normális embernek ilyenkor nem másfele kellene tekintgetnie, hanem megpróbálni rendbe hozni és ha nem megy, válni. Nem átverni, csalni...

A szerető annyiban hibás, hogy egy gerinctelen, önbecsüléstől mentes senki. Tükörbe nem tudnék nézni, ha annyira béna lennék, hogy egy házas, boldogtalan, kiéhezett fazonnál többre nem futja. Ráadásul ha egy foglalt férfi közelít az emberhez, akkor azt a normális nő azonnal elküldi, lezárja a vele való mindennemű kapcsolatot. Nem beszáll harmadiknak és lealázza magát a sárga földig. Legalábbis szerintem nem valami nagy dicsőség, hogy elhódítja a férjet, az jól a képébe hazudik, hogy az asszonnyal már nem is foglalkoznak egymással, majd lesz válás... aztán miután megvolt a szerető, jól hazamegy azt megrakja az asszonyt is.

A megcsaló: ő a legnagyobb részben hibás. Már említettem, értelmes ember csalás helyett megpróbál javítani a meglévő kapcsolatán, és ha nem megy válik. Nem közben ismerkedik és más p*na után néz.

2013. júl. 1. 10:02
 14/46 anonim ***** válasza:
98%

Én a megcsalt szerepében vagyok. Nem volt köztük semmi fizikai jellegű dolog még, de nem tud tőle szabadulni. Megmondta neki a párom, hogy velem marad, engem választ, de látom rajta, hogy nincs túl rajta és tudom, hogy szoktak beszélni. Egyszerűen tudom, érzem, mikor azért megy fel az emeletre, hogy neki írjon sms-t. Közben meg azt mondja, hogy szerelmes belém, és képtelen lenne velem szakítani. De valamit érez a másik iránt is. Nem tudom, mi lesz ebből, az a baj, hogy nagyon szeretem. De ha szerelmes a másik nőbe, akkor el fogom engedni, egyrészt mert akkor előbb utóbb vége lenne, másrészt, mert azt kívánom neki, hogy boldog legyen. De ha ez csak egy fellángolás, az újdonság varázsa... akkor meg fogok bocsátani... Nem adom harc nélkül oda, ami az enyém. És tudnod kell, hogy mindig az van nyeregben, akivel együtt van az illető. És tudom, hogy biztosan szenved a másik lány is, mert szerintem ő ebben jobban benne van, mint a párom.

Én úgy gondolom, ha valaki nagyon együtt akar lenni a másikkal, akkor nem hezitál, hogy szakítson-e. Erre gondolj, szerintem.

2013. júl. 1. 10:05
 15/46 anonim ***** válasza:
67%

14: számodra a legjobb megoldás az lenne, hogy a következő sms után összepakolod a cuccait és mehet, amerre lát. Térden kúszva jönne vissza, hogy többet szóba sem áll a másikkal!

A te pároddal az a baj, hogy alamuszi, kétszínű. Veled kényelmes, ott vannak az együtt eltöltött évek, biztos szeret is nagyon. Mellette ott az újdonság varázsa, amitől nem nem képes, hanem nem AKAR szabadulni. Ha tűröd, csak folytatódik...

Ha lépsz, megijed és visszatáncol. Tipikus viselkedés.

2013. júl. 1. 10:41
 16/46 anonim ***** válasza:
57%
A 13 -as válaszoló leirta a tutit ! Lepontozhatjátok ,de 100% igaz amit leirt !!!
2013. júl. 1. 11:23
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik nô vagyok.Megismertem egy ffit,akirôl annyit tudtam,hogy kedves,intelligens,jó vele beszélgetni,nevetni.Egymásba szerettünk.Egy nap úgy döntött,elmondja az igazságot.Nôs,gyermekei vannak,nem szereti évek óta a feleségét,de nem akar válni,mert a gyermekeit felakarja nevelni.Bennem egy világ omlott össze!Azt mondta,csak egy kapcsolatot szeretett volna,de nem gondolta,hogy belém szeret ilyen gyorsan.Szerencsére még nem volt szex vele,így nem volt olyan nagy bûntudatom,na meg nem is tudtam a családja létezésérôl sem.Döntenem kellett,folytatom,vagy tovább állok.Végül nehezen,de mghoztam a döntésem,nem akartam nôs ffival lenni.Soha nem voltam és nem is tudnék a tükörbe nézni,hq igen.Nagyon szeretem még most is,de bûntudat nélkül akarom élni az életem.Nem lett volna jövôm mellette,hiszen nôs!Ha tanácsolhatom neked,ne foglalkozz vele,esetleg ha elválik akkor.Ne add a büszkeséged!...Én sem tettem..
2013. júl. 1. 11:33
 18/46 anonim ***** válasza:
46%
nem értem mért lett a 13. lepontozva, teljesen korrekt és igaz, amit írt!
2013. júl. 1. 11:39
 19/46 anonim ***** válasza:
79%

Ki tehet róla? Mindhárom fél!!!

A feleség azért, mert valószínűleg nem tett bele mindent a kapcsolatba. A férj azért, mert annyira sem tartotta a feleségét, hogy ezt megpróbálja megoldani, és inkább másnál kereste a boldogságot. Te pedig azért, mert annak ellenére, hogy tudtad ő nős, mégis belementél a kapcsolatba. Én ennél többre tartom magam! Nem ásnám alá magam egy szerető szereppel.

Ki kéne szállnod ebből, és hagynod, hogy mentsék, ami még menthető!

2013. júl. 1. 11:46
 20/46 anonim ***** válasza:
57%
Te ártatlan szerető, téged nem zavar amikor vetkőzteted a "párodat" hogy azt a ruhát a felesége mosta-vasalta? Hogy miután eleget kényeztetted a péniszét, akkor felkel mellőled, hazamegy, megeszi a vacsorát amit az asszony főzött, majd együtt töltik az estét, filmet néznek, beszélgetnek, miközben te otthon vergődsz egyedül... Ennyire nincs önbecsülésed? Nem érzed, mekkora darab ürülék mások szemében, ezt tényleg meg kell kérdezned? Kérdezd meg mondjuk a saját szüleidet, hogy mit gondolnak a helyzetedről, ha van merszed!
2013. júl. 1. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!