Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben beleegyeznéte...

Ti ilyen esetben beleegyeznétek, hogy hozzátok költözzön a férjetek gyereke?

Figyelt kérdés

Amikor 6 hónapos volt, az anyja külföldre vitte, sosem találkozott az apjával.

Egy ideje hazaköltöztek, az anyja most meghalt. A kisfiú 8 éves.

Mit tennétek?

2013. jún. 25. 16:15
 81/101 anonim ***** válasza:
82%
hogy nem szexel nem egy nem túl biztos kapcsolatban? - Azt csak ők ketten tudják, hogy mennyire volt biztos ez a kapcsolat. Lehet, hogy biztos volt, de egy gyerek felborított mindent.
2013. jún. 25. 20:23
 82/101 anonim ***** válasza:
95%

Ha most a párom bejelentené, hogy van egy nyolc éves gyereke, akit magunkhoz kell vennünk, etetnünk, nevelnünk, ruháznunk, vigyáznunk kell rá, vállalni érte a felelősséget...hát teljesen őszintén megmondom, nem örülnék.

DE! Ha nincs más megoldás, akkor természetesen beleegyeznék, sőt biztos vagyok benne, hogy annyira megsajnálnám a kisfiút, hogy még én kampányolnék érte a végére. Habár,az én páromat biztosan nem kellene győzködni. Neked már van gyereked kérdező, több anyai ösztön is szorulhatott volna beléd. Biztos, hogy nem könnyű és nem is lesz az, amíg be nem illeszkedik közétek. De ahol van már három gyerek, nem elfér ez a kis szegény árva is? Biztosan nem lenne szívem elutasítani, elhagyni őt!!

2013. jún. 25. 22:29
 83/101 anonim ***** válasza:
94%

75-ös

Az, hogy az anyuka eltűnt a 6 hónapos gyerekkel, azt csak a kérdezőtől tudjuk! A teljes sztori lehet teljesen más! Biztos nem véletlenül merült fel, hogy az apukához kerüljön az a szegény gyerek. És hát akárhogy is nézzük, a többi gyerek a testvére, és még elég kicsik ahhoz, hogy testvérként nöljenek fel!

2013. jún. 25. 22:43
 84/101 anonim ***** válasza:
92%

83-as:

Teljesen egyetértek veled.

2013. jún. 26. 07:55
 85/101 anonim ***** válasza:
23%
Most nem tudom miért osztjátok annyira ! Elméletileg régen azt mondta a volt nőjének hogy nem akarja megtartani a gyereket tehát evidens hogy akkor lett volna lehetőség elvetetni tehát akkor nem lett volna köteles megszülni a nő a kisfiút! Saját magának akarta a nő a gyereket! Persze így hogy meghalt az anyja persze hogy az apához kerül én is befogadnám de gondolkozzatok el azon hogy ha ti annak idején lemondotok egy gyerekről és meg mondjátok hogy nem akarjátok de ennek ellenére a nő megtartja ti sem tudtok ellene mit tenni!Igen bár ha már az övé én is befogadnám viszont ha a mostani felségem nem vállalná akkor inkább menjen intézetbe hiszen ő van otthon a gyerekekkel és ő érzi hogy lenne-e energiája még 1 gyerekre aki nem is az övé! Ráadásul sokan vannak úgy hogy nem tudnak egy gyereket úgy szeretni mint a sajátjukat ami érthető!
2013. jún. 26. 12:35
 86/101 anonim ***** válasza:
26%

Csak azt nem nézed,hogy a teljes,eredeti sztorit csak a nő és az "apa" tudja. Lehet,hogy már nem lehetett elvetetni a babát. Ki tudja? Erről nem írt semmit a kérdező,de ha pl a kedves férje az mondaná,hogy még el lehetett volna vetetni a babát,akkor sem biztos,hogy igazat mond. Valami oka biztos volt,hogy a baba meg lett tartva. Nem hiszem,hogy a nőnek az volt minden álma,hogy egyedül "küszködjön" szegény gyerekkel.

Mellesleg belegondolva a nő helyzetébe,én akkor sem vetettem volna el a babát,ha még lehetett volna. Nem ölném meg azért,mert véletlenül besikeredett. Nem ő tehet róla!

De e teljesen mind1 már. Nem a múltat kell nézni,hanem azt,hogy a jövőben mi lesz szegény gyerekkel. Mert ti most egy ember életével játszadoztok.Mert az élete igenis ot van a kezetekben,és ahelyett,hogy biztonságba helyeznétek és befogadnátok,inkább eldobjátok,had menjen tönkre szegény. Had legyen majd belőle egy senki,egy csavargó tolvaj.Mert erre is meg van az esély,mert a nevelőintézet nem leányálom és nem tudhatjátok,hogyan éli meg a gyerek és hogy milyen társaságba keveredik....

2013. jún. 26. 13:57
 87/101 anonim ***** válasza:
Ja,és az elírásokért előre bocsi,nem kell belekötni,gyorsan gépeltem,nem olvastam át mielőtt elküldtem...
2013. jún. 26. 13:59
 88/101 anonim ***** válasza:
94%

85-ös!

Ühüm, tehát azért mert létezik az abortusz intézménye, azért mert lett volna lehetősége elvetetni,

rögtön el is kellett volna vetetnie?

És mert megtehette volna, de nem tette... innentől kezdve csak a nő felelős mindenért?

Milyen jó, hogy a pasik ilyen könnyen kibújhatnak minden felelősség alól...

Dugdoshatják a micsodájukat bátran, bárkibe... mert csak annyit kell mondaniuk, ha beüt a baj, hogy "hát, b+, miért nem kapartatod ki, te kva!" és le van zárva?

Innentől tiszta a lelkiismeret, mert a nő volt a galád, aki nem vetette alá magát egy műtétnek?

[Örülök, hogy azért vannak rendes, felelősségteljes férfiak is, akik tudják, hogy nem létezik 100 %-os fogamzásgátlás és ENNEK tudatában mennek bele egy kapcsolatba, ÉS még véletlenül se szűkölnek farkukat behúzva, ha beüt a krach... hanem vállalják a dolgot, apja lesznek a gyereknek, ha a nő meg akarja tartani, és ebben nem számít, hogy a nőt akarják-e még...)

2013. jún. 26. 14:18
 89/101 anonim ***** válasza:
94%

jaj, mennyire igazat adok az előttem szólónak.

nekem is pont ez a véleményem, de mindenki csak lehurrog.

mintha az abortusz csak egy gyomormosás lenne.

2013. jún. 26. 14:22
 90/101 anonim ***** válasza:
22%
85-ös vagyok! nem azt mondom hogy a férfiak kibújhatnak a felelősség alól de alapból minek szülsz meg egy olyan gyereket akit nem akar az apja! előre is gondolkodni kellett volna hogy mi lesz ér engem valami és árva lesz a gyerek mert annak idején nem akarták! Mondtam én is egyértelmű hogy befogadnám! Én is anya vok 1 kislányom van! De ha azt mondta volna a párom hogy nem akarja becsúszott vetessük el én biztos elvetettem volna mert nem fogom egymagamnak megszülni! Az igen megint más ha már nem volt mit tenni akkor viszont persze mellette kellett volna állnia a pasinak!
2013. jún. 26. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!