Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben beleegyeznéte...

Ti ilyen esetben beleegyeznétek, hogy hozzátok költözzön a férjetek gyereke?

Figyelt kérdés

Amikor 6 hónapos volt, az anyja külföldre vitte, sosem találkozott az apjával.

Egy ideje hazaköltöztek, az anyja most meghalt. A kisfiú 8 éves.

Mit tennétek?

2013. jún. 25. 16:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
94%

"ha azt mondta volna a párom hogy nem akarja becsúszott vetessük el én biztos elvetettem volna"

Te igen, én viszont LE SE FEKÜDNÉK olyan férfival, aki ezt mondja.

2013. jún. 26. 14:26
 92/101 anonim ***** válasza:

És ha elején azt mondta, hogy akarja, majd meggondolta magát. Akkor mi van?

Mert ez is egy lehetőség

2013. jún. 26. 14:27
 93/101 anonim ***** válasza:
50%
Hát már ne is haragudj te nem látsz bele a mi kapcsolatunkba nem tudod hogy milyen ember akivel lefeküdtem és képzled nálunk is először abortusz lett volna és végül nem lett nagyon jó apja a kislányunknak és csodás férj! Szóval lehet hogy te
2013. jún. 26. 14:30
 94/101 anonim ***** válasza:
5%
nEM FEKÜDNÉL LE ILYAN PASIVAL ÉN MEGTETTEM ÉS JÓL DÖNTÖTTEM!!!!
2013. jún. 26. 14:31
 95/101 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy az mi, hogy magadnak nem fogsz szülni egyedül? Neked nem öröm a gyerek? Nem vágytál volna rá egyedül is? Vagy ilyen életképtelen vagy egyedül?
2013. jún. 26. 14:34
 96/101 anonim ***** válasza:
92%
kedves 95-ös nem azt mondtam hogy nem öröm a gyerek nagyon is az! De azon hogy magadnak szülni azon belül azt értem hogy nagyon nehéz egy gyerekkel egyedül iskoláztatni óvodáztatni ruháztatni mellette olyan munkát kell keresni hogy eltudd vinni hozni az iskolából,óvodából, etetni! Ez mind megterhelő egy egyedül álló nő számára!
2013. jún. 26. 14:41
 97/101 anonim ***** válasza:
88%
Ja, de egyedülálló anyává bármikor válhatsz, akkor visszaviszed a gyereked, hogy bocs egyedül nem megy?
2013. jún. 26. 14:42
 98/101 anonim ***** válasza:
Nem ez egyértelmű hogy akkor már vissza csinálni nem tudod de ha még van választás én biztos nem szülnék egy magamnak viszont ha úgy alakulna akkor teljes mértékben beleadnék mindent és attól még mindig lesz neki apja!
2013. jún. 26. 14:46
 99/101 anonim ***** válasza:
94%

Igen,csak azt nem nézitek,hogy az abortusz nem játék. Nem elég,hogy megölitek a babát,lehet,hogy utána már soha nem lehet gyereked. Ez az abortusz kellemetlen "mellékhatása",ami bárkinél előjöhet. Én biztos nem kockáztatnám meg...

Az anyát meg hiába bántjátok,megszülte a gyereket,viszont fel is nevelte egyedül! És ezért le a kalappal előtte. Arról nem tehet,hogy meghalt....

2013. jún. 26. 15:01
 100/101 anonim ***** válasza:
95%
Ja és az kimaradt,hogy a pasik erre megrántják a vállukat h így járt,viszont egy nőnek hatalmas "csapás" az életében,ha nem lehet gyereke...
2013. jún. 26. 15:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!