Ti ilyen esetben beleegyeznétek, hogy hozzátok költözzön a férjetek gyereke?
Amikor 6 hónapos volt, az anyja külföldre vitte, sosem találkozott az apjával.
Egy ideje hazaköltöztek, az anyja most meghalt. A kisfiú 8 éves.
Mit tennétek?
Nem tudom közületek ki fogadna be nagy örömmel egy nagy gyereket, akit még sohasem látott.
A nő szüleivel mi a helyzet? Náluk nem lehet elhelyezni? Hogyha nem akkor én is megpróbálnám befogadni, még az is lehet hogy egy nagyon rendes kis srác.
Már ne haragudj, de ha te lesz.rod kinek mi a véleménye, akkor mi a fenének írtad ki ide ezt a kérdést?
Amúgy meg egyáltalán ne kerüljön hozzátok ez a szerencsétlen gyerek, innen látszik, hogy rajta töltenétek le mindent, szegény Szita Bence jut erről eszembe, akit azért öltek meg, mert a hozzád hasonló beteg nő Őt okolta azért, mert válságba került a kapcsolata a férjével.
Szóval, ne fogadjátok be, jobb lesz neki szerető embereknél, ti nem vagytok azok!
61:
Én!
Egy percig nem gondolkodnék, hogy jöhet-e a gyerek vagy sem.
Ha nincs más, akihez jobban kötődne és befogadnák, akkor egyértelmű lenne, hogy hozzánk jön.
Ugyanígy gondolkodás nélkül felnevelném a testvérem gyerekeit is, ha velük történne valami.
Ugyanakkor én se kezdtem volna olyan férfival, aki nem vállalta a felelősséget a tetteiért és hagyta hogy a gyereke tőle távol, idegenként nőjön fel.
Jaj ugyan már, rengeteg gyerek van aki nem ismeri valamelyik szülőjét. Nem ez a világ legnagyobb tragédiája. Csak a többség nem kerül ilyen formában napvilágra, mert szerencsére nem minden nap hal meg 8 éves gyerekek anyukája... A gyereknevelés nem csak akkor szól két emberről amikor az egyik meghal, hanem akkor is amikor terhes lesz és lesz*rja, hogy a másik fél nem akar gyereket. Sok dologra lehet kötelezni a szülőt aki nem akarja a gyereket (pl fizessen), de tudtommal arra nem, hogy ő nevelje akarata ellenére.
Én 8 évesen biztos nem akartam volna idegenekhez költözni ha meghalt volna az anyukám. Akkor sem ha apának hívják őket.
Szokták mondani, hogy Isten nem ver bottal.
Majd ti is meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!