Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben beleegyeznéte...

Ti ilyen esetben beleegyeznétek, hogy hozzátok költözzön a férjetek gyereke?

Figyelt kérdés

Amikor 6 hónapos volt, az anyja külföldre vitte, sosem találkozott az apjával.

Egy ideje hazaköltöztek, az anyja most meghalt. A kisfiú 8 éves.

Mit tennétek?

2013. jún. 25. 16:15
 61/101 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom közületek ki fogadna be nagy örömmel egy nagy gyereket, akit még sohasem látott.

A nő szüleivel mi a helyzet? Náluk nem lehet elhelyezni? Hogyha nem akkor én is megpróbálnám befogadni, még az is lehet hogy egy nagyon rendes kis srác.

2013. jún. 25. 17:43
 62/101 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, itt csak annyi a különbség, hogy a pasi saját gyerekéről van szó, de mondom ilyen emberekhez inkább nem engedném.
2013. jún. 25. 17:45
 63/101 anonim ***** válasza:
88%

Már ne haragudj, de ha te lesz.rod kinek mi a véleménye, akkor mi a fenének írtad ki ide ezt a kérdést?

Amúgy meg egyáltalán ne kerüljön hozzátok ez a szerencsétlen gyerek, innen látszik, hogy rajta töltenétek le mindent, szegény Szita Bence jut erről eszembe, akit azért öltek meg, mert a hozzád hasonló beteg nő Őt okolta azért, mert válságba került a kapcsolata a férjével.

Szóval, ne fogadjátok be, jobb lesz neki szerető embereknél, ti nem vagytok azok!

2013. jún. 25. 17:46
 64/101 anonim ***** válasza:
78%
59: Igazad van, MOST már lehet, hogy az a legjobb ha máshoz kerül a gyerek, nem "apucihoz". Csak felháborító, hogy valaki gyereket csinál, utána annyira sem tartja vele a kapcsolatot, hogy a gyerek ne idegenként tekintsen rá, aztán amikor a másik szülővel történik valami, akkor le...ja, hogy mi lesz a saját gyerekével. Ha a mostani feleség bevállalja akkor megnyerte, ha meg nem, akkor vigye aki akarja a kölköt... Hát ez az, ami sokunknak szúrja a szemét.
2013. jún. 25. 17:48
 65/101 anonim ***** válasza:
89%

61:

Én!

Egy percig nem gondolkodnék, hogy jöhet-e a gyerek vagy sem.

Ha nincs más, akihez jobban kötődne és befogadnák, akkor egyértelmű lenne, hogy hozzánk jön.

Ugyanígy gondolkodás nélkül felnevelném a testvérem gyerekeit is, ha velük történne valami.

Ugyanakkor én se kezdtem volna olyan férfival, aki nem vállalta a felelősséget a tetteiért és hagyta hogy a gyereke tőle távol, idegenként nőjön fel.

2013. jún. 25. 17:54
 66/101 anonim ***** válasza:
66%

Jaj ugyan már, rengeteg gyerek van aki nem ismeri valamelyik szülőjét. Nem ez a világ legnagyobb tragédiája. Csak a többség nem kerül ilyen formában napvilágra, mert szerencsére nem minden nap hal meg 8 éves gyerekek anyukája... A gyereknevelés nem csak akkor szól két emberről amikor az egyik meghal, hanem akkor is amikor terhes lesz és lesz*rja, hogy a másik fél nem akar gyereket. Sok dologra lehet kötelezni a szülőt aki nem akarja a gyereket (pl fizessen), de tudtommal arra nem, hogy ő nevelje akarata ellenére.

Én 8 évesen biztos nem akartam volna idegenekhez költözni ha meghalt volna az anyukám. Akkor sem ha apának hívják őket.

2013. jún. 25. 17:57
 67/101 anonim ***** válasza:
77%
szegény kicsi gyerek. remélem, a nagyszülőkhöz kerül, és nem egy ilyen érzéketlen házaspárhoz. borzasztó élete lenne mellettük.
2013. jún. 25. 18:16
 68/101 anonim ***** válasza:
70%
Ha te már úgyis eldöntötted, akkor minek a kérdés? Jobb is a gyereknek, ha nem hozzátok kerül. Még belezavarna a marha idilli életetekbe. 30 évesen a férjednek is lehetne több esze, bár hova, neked sincs. Szegény gyerekek...
2013. jún. 25. 18:27
 69/101 anonim ***** válasza:
96%

Szokták mondani, hogy Isten nem ver bottal.

Majd ti is meglátjátok.

2013. jún. 25. 18:34
 70/101 anonim ***** válasza:
100%
Az anya szülei nem vennék magukhoz? Ha én lennék a nagymamája, azonnal magamhoz venném, nem engedném idegenekhez.
2013. jún. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!