SOS, terhes vagyok, mit tegyek?
23 éves vagyok, tanuló. Két hét múlva lesz az esküvőm. Párom 39, nagyon jó a kapcsolatunk, szerelmes vagyok belé. Párom igencsak tehetős ember, így semmiben nem szenvedünk hiányt. Együtt neveljük a párom 14 éves lányát (anyukáról tíz éve nem tudunk semmit). Rájöttem, hogy terhes vagyok, de én még nem akarok gyereket! Be akarom fejezni az egyetemet, utazni akarok, jól érezni magamat a jövendő férjemmel, semmi kedvem gyereket nevelni. Ti megtartanátok?
23N
Még nem sok olyan leendő anyukával találkoztam, aki ne aggódott volna, hogy nem lesz jó anyuka :-).
Jó készülődést!
zümike, ha a lányod tiniként teherbe esik, akkor neki is papolsz majd az abortusz- gyilkosság relációról?
A kérdezőnek itt ért véget a saját élete. Hadd döntsön már ő.
Nálam az örökbefogadás nem opció, az ki van zárva. Még a gondolatát sem tudom elviselni, hogy valaki más nevelje a gyereket.
Még gondolkozom, hogyan is tudnám megoldani a dolgot. Az ilyen nem megy egyik napról a másikra.
Semmiképp nem vetetném el a babát!
Majd a párod babázik,amíg te tanulsz. Nehogy megöljetek egy kisbabát,ha egyáltalán nem szükséges.
54-esnek:
De ő nem tini,hanem 23 éves. És tény, hogy had döntsön a saját életéről,de azzal egyetértek,hogy ha van megoldás,lehetőleg ne ölje meg a babát.
Szerintem amúgy mérlegeld a helyzetet.
Ha csak a tanulás a baj, akkor ott van párod. De ha tényleg nem vagy rá kész,és nem azért,mert félsz,hogy rossz anya leszel,hanem lelkileg neked még túl sok lenne a dolog,ha még nem érzed magad elég érettnek, abban az esetben én elgondolkodnék az abortuszon. :/
De tényleg csak akkor,ha nagyon muszáj.
56-os voltam.
Sok sikert és boldogságot a továbbiakban. :)
Biztosan nagyon jó anya leszel,ne félj. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!