A barátom 20 évvel öregebb tőlem, most tudtam meg, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Megtartsam?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 16:24
1/19 anonim válasza:
egyáltalán hány éves vagy? stb. egy kicsit több leírást. és akkor jobban átlátnánk a dolgokat.
2/19 anonim válasza:
egyébként ez a te döntésed. ne mástól kérdezd mi legyen a babával. ha te akarsz gyereket, megszülöd, és megtartod, felneveled becsülettel, felelősségteljesen. ha nem akkor, meg elveteted, de azt is csak egy bizonyos ideig lehet. bár nekem az a véleményem hogy az is egy pici élet amiért te vagy felelős, és ne dobd el magadtól.
11/L
3/19 anonim válasza:
utolsó! Te aztán nagyon tudhatod 11 évesen.
4/19 anonim válasza:
Hát neked is sok eszed lehet, ha idegenek véleményét kéred ki egy egész hátralévő életedre kiható döntésről. Ne haragudj, de én erre nem is mondok semmit...
5/19 anonim válasza:
tudom hogy még kicsi vagyok ehhez a témához, de ez rosszul esett. én csak segíteni szeretnék másokon, erre meg ilyen lekezelően írsz. köszi szépen, jó fej vagy. nem akartam rosszat, de vannak ilyen emberek is.
6/19 anonim válasza:
Kedves 11 éves, ne figyelj az ilyen beszólogatásra. Szépen fogalmazol, jól beszélsz, ne idegesítsd magad másokon.
7/19 anonim válasza:
Hát ezt neked kell látnod, hogy milyen kapcsolatban állsz vele.
Ha szerető vagy, ciki.
Ha bnő, de csak immel-ámmal. ciki..
Ha szeret, akkor tartsd meg.
109/L
u.i: Nem tök mindegy, hogy milyen kort írok? :D
8/19 anonim válasza:
Lehet, (szinte biztos!!) hogy a 11 évesbe több értelem és emberség, felelöség szorult mint a kérdezöbe.
9/19 anonim válasza:
nagyon köszönöm hogy páran így kiállnak mellettem. ez tényleg annyira nagyon jól esett, hogy nem tudom szavakba önteni. vannak nagyon buta emberek, de vannak nagyon jólelkűek is. köszönöm. :)
10/19 anonim válasza:
Bővebben. Nem mindegy, hogy 15 éves vagy, vagy 30. Dolgozol, vagy sosem volt munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!