Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hónapos terhes vagyok....

2 hónapos terhes vagyok. Megtartsam?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és terhes. Azt mondta a doki, hogy már 2 hónapos.

A barátom és én is dolgozunk iskola mellett, pénzünk van. 2 évünk van hátra az iskolából, szakmát kapunk.

A szülők mellettün állnak amíg nagyon szükséges.

Megtartsam?

Egyébként nagyon szeretnék egy kisbabát.

17/L

2012. nov. 12. 13:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Ezt miért is tőlünk kérdezed???....buta kis csaj!!!
2012. nov. 12. 13:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi mondjuk meg mi legyen?
2012. nov. 12. 13:33
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

mióta dolgozol? diák munka? hol laktok? egyáltalán együtt laktok? hány éves a párod? pontosan hány hetes terhes vagy? (bocsi a sok kérdésért, de ezek fontosak lehetnek)

ha a szülők is támogatnak, anyagilag sincs probléma, és párod is szeretné, akkor a helyedben megtartanám. de ez úgyis a ti döntésetek. bár ahogy írtad, és ahogy olvasom szeretnéd megtartani...

2012. nov. 12. 13:35
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

ez csak egy unatkozo tini kérdése.

ha igaz lenne akkor hétben adta volna meg a terhességét, mert orvos nem mond hónapot hanem hétben adja meg.

2012. nov. 12. 13:36
 5/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ezt a kérdést nagyon gyorsan vedd le,amíg nem kapsz hideget-meleget.

Ezt jóindulatból mondom.

Leszel te itt minden csak jó ember nem.

Ne kérj tanácsot,hallgass a szívedre.

Ha szeretnéd ezt a babát,akkor nincs kérdés.

Szakmát a baba megszületése után is el tudod végezni.

Nagyon sokan vannak ezzel így.

Ha érett és felelőségteljes gondolkozású emberek vagytok,akkor jó helye lesz ennek a babának.

Szívből kívánok sok boldogságot a picihez.

2012. nov. 12. 13:37
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
Először is neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Mérlegelned kell, hogy el tudsz-e látni egy babát, mennyi esély van arra, hogy az apa is vállalja, a szülők mennyire tudnak támogatni. Azt is meg kell gondolnod, hogy ha úgy alakul, akkor ott kell hagynod a sulit. Nem lesz szakmád, nem nagyon fogsz tudni elhelyezkedni munkában, és ott lesz egy síró gyerek a nyakadban. Az egy dolog, hogy szeretnél babát. Ha mindenki szülne, amikor babát szeretne, akkor nagy káosz lenne. Még azok a felnőttek is kétszer meggondolják, hogy mikor jöjjön a baba, akik több éve dolgoznak. Minden lehetőséget át kell gondolnod a családoddal együtt, és erre már csak pár heted van!
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
szerintem is kamu
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz az amit leírtál akkor a helyedben megtartanám!De én is előtte 2x átgondolnám!Nem is 2x hanem 12x!!!!
2012. nov. 12. 13:41
 9/19 A kérdező kommentje:

Hogy gondolhattok ilyet, hogy ezzel kamuznék, mikor már idegesre agyaltam magam, hogy mi legyen?!

A doki nem így mondta, hogy 2 hónapos terhes vagyok, csak én kerekítettem! 8 hetes.

2012. nov. 12. 13:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tartsd meg, hisz minden feltétel adott, a szülők is támogatnak, szeretnéd a babád.

Ne, ne tartsd meg, hisz még fiatal vagy, mi lesz, ha néhány év múlva rájossz, hogy még nem buliztál eleget, stb.

Parancsolj, válogass!

2012. nov. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!