2 hónapos terhes vagyok. Megtartsam?
17 éves vagyok, és terhes. Azt mondta a doki, hogy már 2 hónapos.
A barátom és én is dolgozunk iskola mellett, pénzünk van. 2 évünk van hátra az iskolából, szakmát kapunk.
A szülők mellettün állnak amíg nagyon szükséges.
Megtartsam?
Egyébként nagyon szeretnék egy kisbabát.
17/L
mióta dolgozol? diák munka? hol laktok? egyáltalán együtt laktok? hány éves a párod? pontosan hány hetes terhes vagy? (bocsi a sok kérdésért, de ezek fontosak lehetnek)
ha a szülők is támogatnak, anyagilag sincs probléma, és párod is szeretné, akkor a helyedben megtartanám. de ez úgyis a ti döntésetek. bár ahogy írtad, és ahogy olvasom szeretnéd megtartani...
ez csak egy unatkozo tini kérdése.
ha igaz lenne akkor hétben adta volna meg a terhességét, mert orvos nem mond hónapot hanem hétben adja meg.
Szerintem ezt a kérdést nagyon gyorsan vedd le,amíg nem kapsz hideget-meleget.
Ezt jóindulatból mondom.
Leszel te itt minden csak jó ember nem.
Ne kérj tanácsot,hallgass a szívedre.
Ha szeretnéd ezt a babát,akkor nincs kérdés.
Szakmát a baba megszületése után is el tudod végezni.
Nagyon sokan vannak ezzel így.
Ha érett és felelőségteljes gondolkozású emberek vagytok,akkor jó helye lesz ennek a babának.
Szívből kívánok sok boldogságot a picihez.
Hogy gondolhattok ilyet, hogy ezzel kamuznék, mikor már idegesre agyaltam magam, hogy mi legyen?!
A doki nem így mondta, hogy 2 hónapos terhes vagyok, csak én kerekítettem! 8 hetes.
Igen, tartsd meg, hisz minden feltétel adott, a szülők is támogatnak, szeretnéd a babád.
Ne, ne tartsd meg, hisz még fiatal vagy, mi lesz, ha néhány év múlva rájossz, hogy még nem buliztál eleget, stb.
Parancsolj, válogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!