Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hónapos terhes vagyok....

2 hónapos terhes vagyok. Megtartsam?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és terhes. Azt mondta a doki, hogy már 2 hónapos.

A barátom és én is dolgozunk iskola mellett, pénzünk van. 2 évünk van hátra az iskolából, szakmát kapunk.

A szülők mellettün állnak amíg nagyon szükséges.

Megtartsam?

Egyébként nagyon szeretnék egy kisbabát.

17/L

2012. nov. 12. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
én is 17évesen estem teherbe 6hetes voltam mikor kiderült.Ha ugy érzed minden helyzet adott támogatás és pénz szempontjából szerintem tartsd meg.én most vagyok 28 hetes és persze akadtak nehézségek de nem bántam meg.Érettségizni estin is lehet,persze nehezitett pálya ez ,de szép is lehet, át kell gondolnotok.De lehet örökké bánnád, meg a helyedben megnézném mit takar egy 8hetes terhesség... hogy milyen is a kis pocaklakód...meg nézz meg egy filmet az abortuszról és mérlegelj... viszont az is igaz h ebben a kérdésben csak ti hozhatjátok meg a döntést! Légy felelösség teljes ha már becsúszott a pici.Sok szerencsét és drukkolok h megtartsátok.:)
2012. nov. 12. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
tartsd meg a babát,mert mindeki támogat téged dolgozol pároddal. 18 leszel mire a baba születik.elvetetni 12.hétig tudod
2012. nov. 12. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
tartsd meg. :) Sok sikert :)
2012. nov. 12. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is tartsd meg. Ha elvetetnéd akkor lehet hogy a szüleiddel és a pároddal is megromolhat a kapcsolatod. Saját tapasztalat. Ha anyagilag és mindenkire számíthatsz akkor jobb ha meg tartod. Rokonom 16évesen lett terhes és nem bánta meg hogy megtartotta.
2012. nov. 13. 11:33
 15/19 Golan Trevize ***** válasza:
26%
A leírásod alapján semmi okod arra, hogy elvetesd. Tartsd meg, nehogy később megbánd, hogy nem szülted meg.
2012. nov. 13. 11:46
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kisegítő válaszokat! :):):)

még a negatív válaszolók sem tudnak lelombozni! :) arra a döntésre jutottunk, hogy MEGTARTJUK !!! :) nagyon boldog vagyok!

2012. nov. 16. 11:59
 17/19 anonim válasza:
64%
ne
2013. jún. 30. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

IGEN, tartsd meg!!!! :D

Ha kérsz érvet, szólj!

2015. jún. 12. 03:02
 19/19 anonim ***** válasza:

De jó!! :D

Én is terhes vagyok, mi is megtartjuk. Nekünk is kevés van az még az egyetemből (neki 2, nekem 5, de az könnyebb szak). Örülök nektek!! :)

Látom, lemaradtam kicsit, mert 2,5 éves kérdés ez.

Mi újság?

2015. jún. 12. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!