Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak! Ha terhes leszek megtartsam-e?

Figyelt kérdés

19éves vagyok a párom 25éves! Minden körülmény adott, de még nem szeretnénk szándékosan gyereket minimum 1évig!

Főleg édesanyám miatt, nagyon kiborulna a bili itthon!

Ma viszont rosszul végződött a szeretkezésünk!Beengedte ugyanis nem védekezünk, csak megszakításossal.

Lettünk volna 72órás tablettáért, de nem adtak a gyógyszertárban, és az ügyeleten sem írtak ki.

Fogalmam sincs, lehetek terhes??Első volt hogy beengedte, szóval kérdéses, épp van peteérésem a másik meg hogy ő dohányzik, ami gátolhatja! Tudom hogy 50-50% de mégis...lehetséges hogy terhes legyek illetve leszek ezután??

2012. febr. 22. 21:21
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

A kérdésem tehát, holnap menjek fel írassak fel 72órás tablettát vagy sem.

Ja azt lefelejtetem hogy majdnem 4éve vagyunk együtt.

2012. febr. 22. 21:22
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
lehetséges, de ha ma volt szex, még nem telt le a 72 óra. vedd be minél előbb és imádkozz. amúgy meg az abortusz állítólag nagyon megviseli a nőket lelkiekben
2012. febr. 22. 21:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges, hogy terhes lehetsz.
2012. febr. 22. 21:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes. De csak akkor tartsd meg,ha van hol laknotok,munkátok és el is tudjátok tartani a gyereket. Te pedig a továbbtanulásról lemondhatsz,ha megtartod.
2012. febr. 22. 21:27
 5/18 A kérdező kommentje:
Csak holnap délután tudom bevenni, elmegyek a nőgyógyászhoz holnap,kivizsgál és megvesszük rögtön.Remélem még nem késő, mert elvileg akkor a legjobb ha 1-2 órán bevesszik
 6/18 anonim válasza:
Akár milyen hosszu a kapcsolatod 19 évesen nem ajánlom a gyerekvállalást szoval majd ráérsz te még arra :) 28-20 éves korban érdemes ezzel foglalkozni :D egy gyerek ilyen idös korban tönkreteheti az egész hátralévö életedet és ha 72 óra nem telt el akkor szedd be a 72 órás tablettát igaz rosszul fogod magadat érezni utána egy két napig de csak a magas hormontartalom miatt és arrol az 50-50 % ról meg annyit az inkább 75-25 :) a baba javára sajnos :(
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha még legalább egy évig nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek?

Ennek baromira semmi értelme.

Egyébként azt csinálsz, amit akarsz.

De azért azt nem árt tudni, hogy bizony előfordulhat abortusz után meddőség.

Nehogy aztán a nagy felelőtlenség vége az legen, hogy mikor akarsz majd, akkor se lehessen gyereked...

2012. febr. 22. 21:30
 8/18 anonim ***** válasza:
A helyedben bevenném holnap. A dohányzás fogamzásgátló hatásában ne bízz annyira....
2012. febr. 22. 21:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedvesek vagytok! Igen még én is ezért ódzkodok mert ahol van egy kis kételkedés már amit a babát illeti jobb ha még nem szülök,
2012. febr. 22. 21:31
 10/18 A kérdező kommentje:
Abortuszt teljesen kizárjuk én is és a párom is!
2012. febr. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!