Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak! Ha terhes leszek megtartsam-e?
19éves vagyok a párom 25éves! Minden körülmény adott, de még nem szeretnénk szándékosan gyereket minimum 1évig!
Főleg édesanyám miatt, nagyon kiborulna a bili itthon!
Ma viszont rosszul végződött a szeretkezésünk!Beengedte ugyanis nem védekezünk, csak megszakításossal.
Lettünk volna 72órás tablettáért, de nem adtak a gyógyszertárban, és az ügyeleten sem írtak ki.
Fogalmam sincs, lehetek terhes??Első volt hogy beengedte, szóval kérdéses, épp van peteérésem a másik meg hogy ő dohányzik, ami gátolhatja! Tudom hogy 50-50% de mégis...lehetséges hogy terhes legyek illetve leszek ezután??
10.
Hű, tényleg??? De jó de jó, még léteznek ilyen emberek is!! :)))))))
Szereztél nekem ezzel a mondatoddal egy vidám estét, és kívánom hogy ússzátok meg terhesség nélkül!!!!!
Mindenképp kell a 72 órás tabletta !!!
A bajt meg kell előzni !!!
Nem értem, miért nem szedsz fogamzásgátlót, ha nem akartok gumit?
Ha beveheted a 72 órásat akkor gondolom azt is... és akkor nincs ilyen.
Vedd be, hónap végén teszt, és imádkozz.
Nem nagyon szeretnék pont fogamzásgátlátót a hormontartalma miatt!! A fene vigye el hogy a párom most nem ügyelt :/ jaj bízzunk a jó Istenbe!!! Mondjuk ha lesz baba végül ha nem hat akkor lesz! Biztos hogy felnevelnénk azon lennénk a párom is és én is, szüleim is segítenének.Az itthon lakásban biztos, hisz anya nem is szeretné hogy elköltözzek valaha is, már a nevemre íratta a házat is. :/ :D
És a dicséretet köszönjük szépen (abortuszosra gondolok)
És a fogamzásgátló helyett most holnap vehetsz be egy olyan tablettát, amibe ötször annyi van.
Igazán logikus...
Egyébként a megszakításos védekezés akkor sem biztonságos, ha időben kiszáll.
Egy év alatt 100 nőből 25-35 esik teherbe ezzel a módszerrel (védekezés nélkül 80).
Ha nem akarsz még gyereket, akkor bírjátok ki gumival.
Nem a jóistenben kellene bízni, hanem felelősségteljesen élni az életet.
Utolsó keményen fogalmazott, de teljesen igaza van.
Kérdező, az tök jó, hogy kizárjátok az abortuszt. Viszont akkor vagy nem kéne szexuális életet élni, amíg nem akartok gyereket, vagy pedig gondoskodni kellene a védekezésről.
És igen, lehetsz terhes. Szorítok nektek, hogy ne legyél, de mostantól vegyétek ezt sokkal komolyabban, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!