23 éves vagyok, tanuló. Két hét múlva lesz az esküvőm. Párom 39, nagyon jó a kapcsolatunk, szerelmes vagyok belé. Párom igencsak tehetős ember, így semmiben nem szenvedünk hiányt. Együtt neveljük a párom 14 éves lányát (anyukáról tíz éve nem tudunk semmit). Rájöttem, hogy terhes vagyok, de én még nem akarok gyereket! Be akarom fejezni az egyetemet, utazni akarok, jól érezni magamat a jövendő férjemmel, semmi kedvem gyereket nevelni. Ti megtartanátok?
36os és társai, akik minden rossznak elmondjátok a kérdezőt, arra tudtok válaszolni, hogy mit nyer az a gyerek, ha megszülethet, de a saját szülő anyja nem akarta még őt? Mennyire jó lesz annak a gyereknek vajon? Lehet nyugodtan lepontozni másokat, de csak mert ti anyának születtetek még nem mindenki ennyire gyerekközponttú. Ha a kérdező fél saját magától, ha még nem szívből vágyik egy gyerekre, akkor jobb lesz annak a gyereknek is, ha sajnos nem születik meg, majd csak akkor, mikor ő érettnek érzi hozzá magát. Kár, hogy leírta az anyagi helyzetét is, szerintem irigy abortuszellenes emberek gyűltek itt össze és szapuljátok a kérdezőt, mert mikor van választási lehetősége, akkor az a baj ha mer választani.
2013. jún. 14. 08:43
42/64 anonim válasza:
Nos, én nem vagyok begyepesedett abortuszellenes, mert én aztán teljesen megértem, ha valamikor ez a legjobb megoldás. Ez bizonyos életkor és anyagi helyzet és családi háttér. De a kérdező esetében nem! Jól élnek, férje van, nem olyan fiatal már egy gyerekhez, szóval nem értek egyet azzal, hogy ölje meg a gyerekét. Ha valaki rendszeres nemi életet él, az számoljon vele, hogy bármikor történhet baleset, ennyi.
2013. jún. 14. 08:47
43/64 anonim válasza:
De értsd már meg, hogy hiába van pénz, ha ő még most, ebben a pillanatban nem akar gyereket! Akkor hiába jössz azzal, h de hát van pénz. a gyerekvállaláshoz nemcsak pénz kell, kedves utolsó. Két ember közös akarata kell, hogy legyen. Fontos, hogy mindketten akarják azt a babát. Vagy te olyan vagy, ha már egy kis pénzt érez a segge alatt, rögtön szül, ha kell, ha nem?
Azért nem baj ugye, ha más nem ilyen?
2013. jún. 14. 09:07
44/64 anonim válasza:
És azt sem szabad elfelejteni, kedves utolsó, hogy most nem arról döntenek, hogy kék színű legyen a nappali vagy sárga, hanem egy életről. Azért, mert még utazni szeretne vagy tanulni? Ezt lehet gyerek mellett is...
2013. jún. 14. 09:10
45/64 anonim válasza:
Hát 43. baromira nem vagyok ilyen, 22 éves vagyok nincs gyerekem és védekezek is, de ha becsúszna nem vetetném el azért mert én utazgatni akarok meg bulizni! Nem azt mondtam, hogy aki pénzt érez a segge alatt a primitív szavaiddal élve az rögtön szüljön, hanem ha már becsúszott nem ölném meg azért mert jaj én még élni akarok. Amúgy meg nem tudjuk még a párja mit szeretne, szóval nagyban számít az ő véleménye is. Egyébként a kérdező azt kérdezte mi mit tennénk, úgyhogy ennyi.
2013. jún. 14. 09:13
46/64 anonim válasza:
Szerintem pont azért van kitalálva az abortusz, hogy dönthessünk. Nagyon ki lett élezve arra, hogy utazgatni akar és bulizni. Bulit nem is írt, szeretné élvezni az életet egy kicsit még a férjével, aztán majd ha úgy érzi, hogy már nem 23, hanem mondjuk 25, akkor szeretne anya lenni élete végéig. Nem értem miért bűn, ha elveteti ezt a babát, csak azért mert tehetősek?? Más akkor is szül, ha nincs pénze, mert egyszerűen gyereket akar, más pedig még ha kacsalábon forgó palotában él, akkor se vágyik még gyerekre. Szerintem 23 évesen még ő is túl fiatal, anyámnak lett volna ennyi esze, hogy nem szül meg ennyi idősen engem is, csak ha már várt engem, akkor talán törődött volna velünk. Nem pénz kérdése egy gyerek, hanem élethelyzeté. A kérdező pedig úgy ítéli meg, hogy neki most túl nagy teher lenne egy baba, szerencséjére van választási lehetősége.
2013. jún. 14. 11:05
47/64 anonim válasza:
A régi éltedet nem folytathatod ha meglesz a baba, de az nagy könnyebbség ha a párod tehetős. Nem tudom miért szólja le mindenki azt aki babysittert fogad, tudjátok ők képzett nőt, tudnak gyereket nevelni, elsősegélyt nyújtani, és mindent ami kell. Sokszor hasznos igénybe venni a szolgáltatásukat.
Kaját rendelhettek, stb stb. A sulit mindenképp fejezd be, de ilyen körülmények között nem lesz lehetetlen! Babával is lehet utazni, szuper bababarát szállodák vannak! Én megtartanám ha a férjem sem ellenkezik.
2013. jún. 14. 11:25
48/64 anonim válasza:
Az sem jó, ha kényszerből szülsz, de mi van ha elveteted és nem leszel többet terhes?
2013. jún. 14. 16:56
49/64 anonim válasza:
Szia!
Beszéltél a pároddal?Mire döntöttetek?
2013. jún. 15. 20:18
50/64 A kérdező kommentje:
Persze, elmondtam a páromnak. Ő nagyon örült neki, és szeretné, ha megtartanánk, persze nem gyakorol rám nyomást. Azt mondta, ellenkező esetben is támogat, de szerinte ez most egy lehetőség, amivel élni kell. De mi van, ha rossz anya leszek? Még gondolkozom, úgyis most lesz az esküvőm, tehát áll a bál a szó szoros értelmében, van mivel elfoglalni magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!