Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS, terhes vagyok, mit tegyek?

SOS, terhes vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, tanuló. Két hét múlva lesz az esküvőm. Párom 39, nagyon jó a kapcsolatunk, szerelmes vagyok belé. Párom igencsak tehetős ember, így semmiben nem szenvedünk hiányt. Együtt neveljük a párom 14 éves lányát (anyukáról tíz éve nem tudunk semmit). Rájöttem, hogy terhes vagyok, de én még nem akarok gyereket! Be akarom fejezni az egyetemet, utazni akarok, jól érezni magamat a jövendő férjemmel, semmi kedvem gyereket nevelni. Ti megtartanátok?

23N

2013. jún. 13. 16:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
46%

Te nem vagy más,mint egy fiatal,önző,pénzéhes liba,aki nem akar mást,csak élvezni a leendő férje vagyonát,utazgatni belőle.Te nem belé vagy szerelmes,hanem a pénzébe.

Ne mondd nekem,hogy nem találtál korodbeli,rendes,kedves srácot!??Csak hát a pénz nagyúr...

Szerintem ne tartsd meg,menj abortuszra!Szegény gyermek jobb anyát érdemel nálad!

25/L

2013. jún. 13. 17:56
 32/64 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de honnan veszed a bátorságot, hogy ge engem becsméreljél? Nem is ismersz, a páromat sem, a kapcaolatunkat sem. Fogalmad sincs róla, mennyire szeretjük egymást. Nem a pénzéért vagyok vele, hanem önnönmagáért, mert kedves, okos, humoros, jó apa és remek pár, elfogadó, és még sorolhatnám, amiket a kedves "kortársaimban" egyáltalán nem lehet felfedezni. Ők csak dugn.ak összevissza, isznak, buliznak, nekem ilyen férfi nem kell. Imádom a párom, ha egy mélyszegény ember lenne, akkor is szeretném. A lányát is nagyon szeretem, ők a leghobb dolog, amik történhettek velem. Csak mert te ilyen irigy vagy, nem kell idegen embereket szidni. Borzalmas, megkeseredett nőszemély vagy, kedves 25 éves válaszadó!
2013. jún. 13. 18:03
 33/64 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok irigy!Jobban élünk,mint te és a kedves párod!
2013. jún. 13. 18:14
 34/64 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyire tisztában vagy az anyagi helyzetünkkel., hogy megmond, ki él jobban, illetve azt is örvendezve látom, hogy tökéletesen kiigazodsz rajtam és a páromon is. De egyébként hiába bizonygatod, hogy nem vagy irigy, az vagy. Nem tudom, mire, de ez süt az írásodból. Meg a rosszindulat is tisztán látszik.
2013. jún. 13. 18:20
 35/64 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyi ellenérzésed van, akkor ne tartsátok meg. Fiatal vagy még, később is szülhetsz. Nekem egyik barátnőm úgy diplomázott h már terhes volt, csak nem tudta. Épp elkezdett volna élni egy picit egyetem után, de ez történt. Ő megijedt az abortusztól, olyan dokit fogott ki aki szörnyű dolgokat mesélt neki, hogy mennyire durva, mennyire fáj, nem is beszélve a lelki teherről meg a kockázatról h többet nem lehet gyereked.. Szóval ő beijedt az abortusztól, a barátja elvette feleségül fél éven belül és most egy gyönyörű kislány nagyon fiatal anyukája. Boldog h így döntött, mi meg irigykedünk h mennyire fiatal és már van egy 3 éves kislánya :) Kitartást kívánok és azt h jól döntsetek!
2013. jún. 13. 18:31
 36/64 anonim ***** válasza:
57%
Akárhogy is de te egy elkényesztetett kislány vagy a gazdag pasijával aki megrémül a felelősségtől és inkább menekülne a próblémátol minthogy szembe nézzen vele. Azt hiszed ez játék? Azt hiszed hogy jogod van csak azért véget vetni egy kezdődő a saját gyereked életének csak mert utazgatni akarsz és bulizni? Nem egy tárgyról van szó ami ha nem kell akkor vissza adom, hanem egy kis életről. Mert ha még azt írod hogy nincs pénzetek épp hogy csak kajára fussa vagy hogy 16 éves vagy akkor azt írom oké szomorú de sajnos nincs más lehetőség. De csak azért abortuszra menni mert egy gyerek gátolna abban hogy jól érezd magad és bulizz a pasid pénzén. A helyedben soha többé nem néznék tükőrbe. Remélem jó döntést hozol és nem kell évekkel később semmit se bánnod.
2013. jún. 13. 19:52
 37/64 anonim ***** válasza:
23+39? Apám 45, de sajnos nem valami tehetős.
2013. jún. 13. 21:12
 38/64 anonim ***** válasza:
64%
A te helyzetedben megtartanám. Mikor fejezed be a sulit?
2013. jún. 13. 21:39
 39/64 anonim ***** válasza:
63%

Igen, kérdező, én is erre gondoltam, hogy az a másik nő is akarta a babát biztosan , meg is szülte, aztán mégis ott hagyott csapot-papot. Mert elege lett. Mert igazából nem ezt akarta. Szülj akkor, amikor tényleg azt akarod! Teljesen más érzés lesz, meglátod. Így meg azt fogod érezni, belekényszeredtél valamibe, amit te nem is akartál. Ez mindig eszedbe fog jutni.

Ne foglalkozz azokkal, akik az anyagi helyzetedre hivatkozva tanácsolják, hogy nehogy már élvezd a pénzt, a szabadságot, szülj csak gyereket és költsd rá, nehogy már magadra. Szerintem meg élvezd ki ezt a pár húszas évet, szerezzetek élményeket, tapasztalatokat, lássatok világot, tanulj, legyen munkatapasztalatod, és a leendő gyerekednek lesz két világlátott, értelmes szülője, akiktől rengeteget tanulhatnak. Biztosan többet, mint a 18 évesen éppencsak 2-essel leérettségizett anyukáktól, akik az iskolapadból mentek szülni.

2013. jún. 13. 21:55
 40/64 anonim ***** válasza:
73%
Azthiszed, hogy gyerek mellett megall az elet, es nem lehet sem utazni, sem tanulni? Ne vetesd el, az egy elet, ami benned fejlodik, ne felejtsd....
2013. jún. 13. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!