SOS, terhes vagyok, mit tegyek?
23 éves vagyok, tanuló. Két hét múlva lesz az esküvőm. Párom 39, nagyon jó a kapcsolatunk, szerelmes vagyok belé. Párom igencsak tehetős ember, így semmiben nem szenvedünk hiányt. Együtt neveljük a párom 14 éves lányát (anyukáról tíz éve nem tudunk semmit). Rájöttem, hogy terhes vagyok, de én még nem akarok gyereket! Be akarom fejezni az egyetemet, utazni akarok, jól érezni magamat a jövendő férjemmel, semmi kedvem gyereket nevelni. Ti megtartanátok?
23N
Te nem vagy más,mint egy fiatal,önző,pénzéhes liba,aki nem akar mást,csak élvezni a leendő férje vagyonát,utazgatni belőle.Te nem belé vagy szerelmes,hanem a pénzébe.
Ne mondd nekem,hogy nem találtál korodbeli,rendes,kedves srácot!??Csak hát a pénz nagyúr...
Szerintem ne tartsd meg,menj abortuszra!Szegény gyermek jobb anyát érdemel nálad!
25/L
Igen, kérdező, én is erre gondoltam, hogy az a másik nő is akarta a babát biztosan , meg is szülte, aztán mégis ott hagyott csapot-papot. Mert elege lett. Mert igazából nem ezt akarta. Szülj akkor, amikor tényleg azt akarod! Teljesen más érzés lesz, meglátod. Így meg azt fogod érezni, belekényszeredtél valamibe, amit te nem is akartál. Ez mindig eszedbe fog jutni.
Ne foglalkozz azokkal, akik az anyagi helyzetedre hivatkozva tanácsolják, hogy nehogy már élvezd a pénzt, a szabadságot, szülj csak gyereket és költsd rá, nehogy már magadra. Szerintem meg élvezd ki ezt a pár húszas évet, szerezzetek élményeket, tapasztalatokat, lássatok világot, tanulj, legyen munkatapasztalatod, és a leendő gyerekednek lesz két világlátott, értelmes szülője, akiktől rengeteget tanulhatnak. Biztosan többet, mint a 18 évesen éppencsak 2-essel leérettségizett anyukáktól, akik az iskolapadból mentek szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!