Felmondtam a munkahelyemen és közben kiderült, hogy terhes vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A férjemmel együtt mind a ketten felmondtunk a munkahelyünkön, mert külföldre mentünk volna dolgozni. Csak közben kiderült, hogy terhes vagyok. Mit csinálnátok a helyemben? Most még a felmondási időt töltjük, a főnököm nem vonja vissza, nem engedi, hogy mégis ott maradjunk. Munkahely nélkül még az albérletet sem tudjuk fizetni.2013. jún. 5. 13:38
1/20 anonim válasza:
Pff..hát ez szívás. És így már nem mertek külföldre menni? Kint biztos állás lett volna?
2/20 anonim válasza:
Peldaul menjetek kulfoldre dolgozni? Nem ertem a problemat.
3/20 anonim válasza:
Menjetek külföldre, ha már mindent elterveztetek. Ott jó esetben a férjed fizetése elég lesz arra, hogy eltartson téged és a babát.
4/20 anonim válasza:
Ha kint van biztos munkahely menjetek. Én emiatt nem maradnék itthon. Külföldön amúgy is jobb az egészségügy.
5/20 A kérdező kommentje:
Egy ismerősnél laknánk egy ideig. Munka lenne, azzal nem lenne gond. Bele merjünk vágni így?
2013. jún. 5. 13:46
6/20 anonim válasza:
Van más választásotok, mint belevágni ? Szerintem nincs.
9/20 anonim válasza:
Persze :) Jobban jártok mint itt munka nélkül, vagy itt egy (gondolom kevésbé jövedelmező) munkával és a GYESel, ami nem valami sok.
Ha most mentek, gondolom a nyár végére már lesz albérlet ott is, és pénz a babaholmikra. Mire a baba születik találtok majd biztosan egy kedves szülészorvost is. Valami nem túl megerőltető állást te is vállalhatsz, gondolom még 7-8 hónapod hátra van.
10/20 anonim válasza:
É a helyetekben simán belevágnék. Lehet, hogy kicsit hezitálnék, de mennék, az biztos. Mi is azt tervezzük a párommal, hogy külföldre költözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!