23 éves vagyok, tanuló. Két hét múlva lesz az esküvőm. Párom 39, nagyon jó a kapcsolatunk, szerelmes vagyok belé. Párom igencsak tehetős ember, így semmiben nem szenvedünk hiányt. Együtt neveljük a párom 14 éves lányát (anyukáról tíz éve nem tudunk semmit). Rájöttem, hogy terhes vagyok, de én még nem akarok gyereket! Be akarom fejezni az egyetemet, utazni akarok, jól érezni magamat a jövendő férjemmel, semmi kedvem gyereket nevelni. Ti megtartanátok?
én megtartanám!!! Felelősségteljes apának tűnik a (leendő) férjed. Majd ő babázik, míg befejezed a sulit... Ne vetesd el :(((
2013. jún. 13. 16:23
2/64 anonim válasza:
ja meg hogy tehetős... amíg te tanulsz addig tudtok bébiszittert fogadni
2013. jún. 13. 16:24
3/64 anonim válasza:
Nem hívőként is ezt a mondást tartom ideillőnek...
"Ember tervez, Isten végez"
Biztosan nem vetetném el...de ez nem csak az egyedüli döntésed kell legyen,hanem a vőlegényedé is.
Amúgy is "nevelsz" már egy " gyereket".. A sulit meg mellette is be tudod fejezni, gyekkel is lehet utazni, ha van rá keret...
2013. jún. 13. 16:25
4/64 anonim válasza:
Fogamzásgátlás nulla? Gondolom becsúszott... Majd bébiszitter vigyáz rá.
2013. jún. 13. 16:26
5/64 anonim válasza:
Első és második vagyok. Negyediknek üzenném, hogy nem kellene ítélkezni!!! Egyik fogamzásgátlási módszer sem nyújt 100%-os biztonságot, szóval ne hordd le a kérdezőt!!!!!
2013. jún. 13. 16:27
6/64 anonim válasza:
Ha nincs hozzá kedved, akkor ne szüld meg. Mondjuk, mindent meg lehet szervezni, a bébiszittertől az utazásokig.
De én azért megkérdezném apukát is, hogy mi legyen - végül is, vele tervezel egy életre.
2013. jún. 13. 16:28
7/64 anonim válasza:
TE döntesz.
8/64 A kérdező kommentje:
Gyógyszert shedek, fogalmam sincs, hogy történt.
9/64 anonim válasza:
Így most már be van biztosítva a jó életed.
2013. jún. 13. 16:29
10/64 anonim válasza:
Szerintem ne itt kérdezd ezt, hanem otthon a párodtól. Neki is köze van ehhez, és számít a véleménye, nem? Hiszen most mész hozzá! Ő már nem 23 éves, talán ő örömmel fogadna egy gyereket. Ha pedig nem, akkor is lehet ésszerű határokat meghúzni, megbeszélni az érzéseidet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!