Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a kb.35...

Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
65%
Hát mondjuk én 40 vagyok 3 gyerekem van,igaz már nagyok. de 25 éves korom óta hallom idegenektől és családtagoktól is,hogy sok tini elbújhat mellettem,mert jobban nézek ki,mint ők. amúgy én is így látom,de nem érdekel különösebben. 165cm,56 kg vagyok és arányos alkatú,inkább vékony típus. Tudni kell jó ízléssel öltözködni.
2013. júl. 11. 08:47
 82/85 anonim ***** válasza:
és van pasid?
2013. júl. 11. 09:35
 83/85 anonim ***** válasza:
van,de ez nem tartozott a kérdéshez
2013. júl. 29. 10:57
 84/85 anonim ***** válasza:

Mi a másik véglet vagyunk.Anyukám 49 éves.Bomba alakkal.Én már kirepültem , lassan öcsém is ki fog.Aztán anyának semmi önbizalma nincs.Bármit felvehetne, amit a mai 20 évesek sem.Fiatalos az arca.Sosem sminkelte magát, csak alkalmakkor.Ha meg van csinálva a haja, Válig érő, világos, de nem hidrogénszőke és ki van sminkelve és egy szép blúz és egy szövet nadrág van rajta egy 10est simán letagadhatna.apu azért vette el, mert természetes szépség volt.smink nélkül is szép.Rám is mindig morgott, ha erősebben sminkeltem, hogy lányom ne "fend" már így ki magad, kevesebbel is szép vagy!Pedig alkalmakkor sminkelek én is erősebben.Bárhová elmegyek smink nélkül is.Nemsokára megyünk egy esküvőre.Anya azt mondta, hogy valami szoknyát szeretne és csinos akar lenni.A "lánykori" fényképeken mindig szoknyában láttam, de már vagy 15 éve nadrágos... pedig nincs mit takargatnia.Hogyan önthetnék belé egy kis önbizalmat?

26 N

2013. aug. 2. 23:49
 85/85 anonim válasza:

Bár már régi a kédés de nem birtam ki hogy ne szóljak hozzá.Én 39 vagyok 52 kg.60 cm a derekam egy repedés nincs rajtam és 3gyerekem van.nem minden 40 es nő kövér

Nem hordok minit vagy haspolot.de fiatalosan öltözöm.és a gyerekeim imádnak.sok tininek bugyog a felesleg a naciból.szerinted nem szégyellik a szülei?

Mindenki úgy öltözik ahogy akar

2016. júl. 18. 02:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!