Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?
"Tipikus magyar nézet. Nagyon sok országban a világon nem foglalkoznak azzal, ki, milyen ruhában jár. Magánügynek tekintik."
Te még nem jártál máshol a világban...
Férfi vagyok, de ha belegondolok, ha 40-50 éves nő lennék, simán felvennék rövid szoknyát meg topot is, akármilyen kövér lennék is, akármilyen "aszott" is a dekoltázsom. Miért kellene nyáron bepállot suncival, cickóval járkálnom, ha nem kötelező?
Persze a jóganadrágra ez már nem lenne feltétlenül igaz.
Az én anyám 45 éves, 163 cm és ha jól tudom, 58-59 kg. Nagyon csinosan, és fiatalosan öltözködik, és inkább büszke vagyok rá! Az anyaság meg szerintem nem egyenlő a rondasággal és az ízléstelen öltözködéssel. Én is így szeretnék kinézni 30 év múlva, ahogy anya most. :)
Szerintem jobb lenne, ha inkább a saját dolgoddal foglalkoznál. Biztos benned is van kivetni való.
16/L
"Haver is mondja az egyik jatszoteres mühajunak poénbol milyen jól néz ki, az meg azóta mindig mosolyog ránk el is hiszi..."
zsák a foltját, szerintem ti ilyen kis sutyerákok vagytok,akik a szemükben teszik a széept az iyen 70 kilós, kipakolós nőknek, ők meg elég IQ lightok ahhoz,h elhiggyék és így viselkedjenek. nagyszerű példa ez arra, h a fiatal srácok és az középkorú nők között egyformán vannak idióták és néha ezek össze is találkoznak :)
Kérdező!
A válaszok számából úgy látom, hogy nagyon érzékeny pontra tapintottál.
Élőben ne kérdezz hasonlót egy érett anyukától mert félő, hogy lincselés miatt kerülsz be az aznapi híradóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!