Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?
Jézusom, kérdező, mekkora gyökér vagy! :D
Én vagyok az a 16 éves lány, aki büszke az anyukájára. Anyukámnak miért kellene a Marks&Spencerből öltözködnie, mikor rohadt drága, és öregesek a ruháik? Vagy talán adsz rá pénzt? A C&A-ban meg sokszor olyan cuccok vannak, hogy anyám mellé még én is beleférnék a ruhába.
Egyébként anya a H&M-ből, ha talál normális méretű cuccot, akkor a C&A-ból szokott vásárolni, és igen, kérdező, lehet, hogy sokkot kapsz, de a New Yorkerből is van farmerja, és a Tally-ba is elkísért vásárolni, ahol vett magának két pólót! Sőt, hogy még tovább sokkoljalak, 45 évesen, olyan alakkal, hogy némelyik 25 éves elbújhat mellette, fel mer venni bikinit is!
Amúgy az írásaid alapján elég Taigetosz-pozitívnak tűnsz..
Attól hogy valaki hogy öltözködik, nem derül ki hogy milyen anya, leglábbis számomra.
Tegnap láttam egy 80 éves nénit fehér leggingsben, hát nagyon vicces volt. Totál átlátszó.
Aztán egy anyukát láttam fehér kivágott nyári pólóban melltartó nélkül, kb 1 éves gyerekkel, aki ha nyögött egyet az anyuka rácuppant a fejére és azt kiabálta hogy "Igen, ez a buszvezető bácsi, annyira okos vagy, ott jön, igen, buszvezető bácsi, olyan szép vagy és olyan okos!!!" Ez ment 4 megállón keresztül. Nagyon hosszú 4 megálló volt.
Azért egy 35-40 éves nő még korántsem öreg, majd rájössz te is, meg az idétlen haverjaid...
Én azt nem értem, hogy a mostani tinilányok miért gondolják, hogy kötelező felvenni a divatos cuccokat függetlenül attól, hogy jól áll-e nekik, és hogy miért hord a legtöbbjük az indokoltnál két számmal kisebb ruhát. Neked és a haverjaidnak biztos tetszik az "úszógumi" és a seggdekoltázst villantó csípőnaci, ha egy 16 éves lányhoz tartozik. Hát ízlések és pofonok...
Sajnálom, hogy eltörölték a kötelező sorkatonaságot, ott jókat röhögtek volna az ilyen kis sutyerákokon mint amilyen te is vagy...
75.
vannak nem a koruknak és adttságaiknak megfelelően öltöző nők. nem ez a gáz. a stílus maga az ember és a kérdező szinte minden hozzászólásából süt, h egy unintelligens, aluliskolázott, modortalan paraszt. ezért zrikálják, nem a véleménye miatt
Érdekes, hogy a moderátorok egy nyilvánvalóan provokatív kérdést még csak véletlenül sem hajlandóak törölni...
Ha már itt tartunk én ki sem engednék olyan kérdést az oldalra, ami tele van helyesírási hibákkal! de nyilván ezen az oldalon nem ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!