Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
11/85 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok akik riszaljak teszik magukat pl nekem is meg mindenkinek kiteszik magukat én nevetségesnek latom őket. De ők azt képzelik lehet esélyük nálam vagy tetszhetnek agyaltalán egy huszonevesnek v. 30nak.
2013. máj. 5. 15:32
12/85 anonim válasza:
Ja,az én anyumat mindenki 30-nak nézi pedig 40 elmúlt :)
A mai 18 éves érettségizők zöme pedig jóval 30 fölöttinek látszik.
Anyu fiatalosan öltözik, de ízlésesen, és nagyon büszke vagyok rá!
13/85 anonim válasza:
Bocs, de az öltözködés meg a riszálás meg az anyaság 3 különböző dolog. Most konkrétan melyikkel van bajod? Mert valahogy nem is függenek össze :(
14/85 anonim válasza:
Az izléstelenséggel van a probléma! Tudom mire gondolhatsz!
15/85 A kérdező kommentje:
Az hogy az anyukák foglalkozzanak a gyerekeikkel ne azzal hogy mindenük kiteszik meg tiniruhákat veszenek fel meg szoli műhaj egyebek és riszálják magukat és komolyan azt hiszik hogy ők tetszenek??
2013. máj. 5. 15:34
16/85 anonim válasza:
Attól mert valaki még anyuka, nem kell, hogy igénytelen legyen.
17/85 anonim válasza:
Kedvenc "anyukám" az ovódában a mackónadrágos, műkörmős kék szemfestékes anyuka...aki már teljesen kopasz...de ez valahogyan nem zavarja, talán mert nem látja!
18/85 anonim válasza:
37 éves,50 kg-os 3 gyerekes anya vagyok. Ezen okokból nem öltözhetek tallyból,bershkából vagy stradivariusból? 16 éves lányom kifejezetten kéri,menjünk együtt vásárolni,úgyhogy nem hiszem,hogy ciki lenne.Nem vagyok hurkás,de topot azért nem hordok,miniszoknyát felveszek. Szerinted kedves kérdező én vagyok gázabb vagy a 17 éves hurkás,szőrős,lenőtt festett hajú tini ciklámen színű miniben flangál?
19/85 A kérdező kommentje:
Neked mi az igénytelen? Mert ha felvesz egy zartabb térdig érő ruhát min. Attol meg lehet igényes vagy egy kosztünöt v. Cicanacihoz egy bővebb hosszabb felsöt vesz fel. Mert ez lenne való.
2013. máj. 5. 15:39
20/85 anonim válasza:
Most nem azért, de te ki vagy, hogy megmondd, hogy egy másik felnőtt mire koncentráljon? Ha valami nem tetszik, ne nézz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!