Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a kb.35...

Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként nagyjából mindegy, ki, mit visel, a belső igenis átsugároz a hámon.:)

Vannak elvetemült megoldások minden korosztályban, mindkét (három:) nemben, de kit érdekel? Ha valaki ezzel kompenzál, takar, vagy figyelemfelhív, az az ő dolga. Ha megtalálja azt, akinek ez és így tetszik, akkor nincs nagy gond.

2013. máj. 5. 17:25
 52/85 anonim ***** válasza:
92%
Én 25 éves vagyok, még nincs gyermekem, de én rajtad röhögök kedves kérdező, nem pedig a 37 éves anyukán. Te vagy vicces, de úgy szánalmasan :)
2013. máj. 5. 17:30
 53/85 anonim ***** válasza:
96%

Úristen milyen idétlen kérdés ez.

Én meg azokon röhögök, akik hiába fiatalok, legyen 16 vagy 24 éves, de 70-80 kiló, és tapadós pólót vesz fel. A hurkái meg mindenfele lógnak, a buszon kivillan a kőműves mosoly...

Na ez a gáz! Könyörgöm, ha valakinek nincs meg az adott ruhához az alakja, az ugyan ne erőszakolja már magát bele tapadós cuccokba, csak azért, mert fiatal...

Ja, és 22 éves vagyok.

2013. máj. 5. 17:41
 54/85 anonim ***** válasza:
90%

Sok az ilyen Napoleon komplexusos, tanulatlan ferfi, aki azt hiszi, hogy érte süt ki a nap es az ö hatsójából.

Szóval, ez a szanalmas, amikor valaki emberszamba veszi es ezaltal egy ilyen , felhatalmazva erzi magat, hogy kritizalni kezdje a nöt, es becsmérelje, csak mert szólt ehhez két jó szót, talán épp szánalomból, az ilyennek meg kösz helyett mar kattog az agya, hogy ne ennek milyen hibai is vannak.

Erre mondja az angol hogy wishful thinking, azaz tudatalatt szeretne, ha mindenki a laba ele dobna magat...

Igy erdemes kedves lenni a senkikkel

2013. máj. 5. 17:45
 55/85 anonim ***** válasza:
30%

Anyósom ilyen: 47 éves, 17nek akar tűnni, de inkább iditának tűnik.

Élete tragédiája, hogy nagymama lett. Lementünk a játszótérre a gyerekünkkel, míg mi ketten leültünk (a lányom ledobta magát a homokozóba) mellénk ült egy max 30as anyuka és megkérdezte melyik gyerekkel jöttünk.

Anyósom rábökött a lányomra és tette a szépet, hogy nem a lányom, hanem az unokám. Aztán agyérgörcsöt kapott, mikor az anyuka megmondta: hát, gondoltam...

2013. máj. 5. 17:57
 56/85 anonim ***** válasza:
76%
33 éves vagyok és van olyan felsőm, amit 23 évesen is hordtam. Nem érzem nevetségesnek, mert van tükröm és önkritikám.Viszont a te korosztályodnak vagy tükre, vagy önkritikája nincs.Nem is csodálom a mai lányokat, hogy idősebb pasikat keresnek.Egy két fiatal sráctól eltekintve, vagy kövérek vagy csontik vagytok. A vasalt hajatoktól a falnak lehet menni. A szűkszárú gatyátok se egyszerű, az ormótlan testetekre felhúzott rózsaszIn izompólóval.
2013. máj. 5. 19:12
 57/85 anonim ***** válasza:
88%

Én 35 éves vagyok, de állandóan 24-25nek néznek... ugyanazokat a ruhákat hordom, illetve ugyanolyanokat mint húszévesen, talán már kendőt kéne hordanom?? :)))

Hát ez vicces kérdés. Ja és én 50 kg vagyok, folyton a lányom nővérének néznek...szerintem az a ciki, ha egy 80 kgos lány aki még nincs 20 sem felveszi a minit....

2013. máj. 5. 19:14
 58/85 anonim ***** válasza:
88%
34 éves, 174/57 vagyok, nap(!) barnított, sportos, izmos, szőke, zöld szemű, ráncmentes. Tessék mondani, hordhatok azért még farmer sortot és csinos felsőt???
2013. máj. 5. 20:01
 59/85 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, nehogymár egy kis frusztrált senki mondja meg , h mit vegyen fel egy asszony! Szerintem még pénzért se találna csajt magának!

Bottal se piszkálná meg senki

2013. máj. 5. 20:04
 60/85 anonim ***** válasza:
18%
Azok a nők, akik 40 évesen és 155-160 cm-vel a hetven kilójuk mellé úgy néznek ki, mint egy leharcolt Michelin-baba, ÉS emellé úgy viselekednek és öltöznek, mintha csak feleannyi idősek volnának, azok elégggé szánalmasak. Nyílván a gyerekeik - ha vannak - is érzik ezt, és valószínűleg nem örülnek neki. Te örülnél a helyükben?
2013. máj. 5. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!