Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
31/85 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem anyukám csinos nő 46 éves c&a ból öltözködik nem öregesen, csinosan de nincs kinn semmilye meg nem feszül a cicinaci top stb. 35 felettieknek ott rengeteg a választék sokszor elkíserem és kikéri a véleményem
2013. máj. 5. 15:50
32/85 anonim válasza:
Egy 35 év feletti nő már nem is lehet csini? Hát egy 70kg feletti sem?
33/85 anonim válasza:
A 70 kg körülieknek tényleg nem kellene olyan cuccba öltözködni. De azok a 40 év körüli, sőt 50hez közeli nők, akik odafigyelnek magukra, csinos, sportos testük van, ők kifejezetten szexik és vonzóak a fiatalos ruhákban.
34/85 anonim válasza:
Akkor jól szórakoztatok! :) Tudod ész is és szem is kell, hogy 40 évesen mondjuk ne a New Yorkerben shoppingolj!!! ( valakinek ám nincsen ilyen, de nem kell ezért bántani...)
35/85 anonim válasza:
Valami észvesztően buta vagy, ugye tudod, kedves kérdező? Fel kéne nőni...
36/85 anonim válasza:
figyelitek, mekkora proli a kérdező?! lol :-D
37/85 anonim válasza:
Én 31 vagyok, munkámból kifolyólag kosztümben járok, illetve a privát életben is inkább az üzleties öltözködési stílus áll közel hozzám, de engem meg kifejezetten az ilyen kérdező típusúak találnak meg állandóan, tiszta sutyerákok, nincs kialakult stílusuk, szakadt, össze nem illő tróger szerkó, zéró férfiasság, nulla izom, még beszélni sem tudnak. Meg nem értem nem tudnak magukra húzni minimum egy Boss öltönyt?? Ez miért van ?... Pedig én meg nem öltözködöm Berchkából stb. Lehet kiírok én is egy ezzel kapcsolatos kérdést.
38/85 anonim válasza:
Nem vagy te kissé sznob? Tudod mennyibe kerül egy darab sima nem márkás öltöny? Kb a minimálbér 20 százaléka, talán ezért?
39/85 anonim válasza:
írj ki kettőt, ha lépést akarsz tartani a kérdezővel, aki trendi fitalságának vasárnap délutánját a gyakorin tölti. menő arc lehet :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
40/85 anonim válasza:
Hogy ne legyen itt ilyen unalmas az élet és fel lehessen tenni ilyen értelmetlen, sületlen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!