Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a kb.35...

Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
91%
Nem a te dolgod eldönteni bunkókám, h kinek mi áll jól ki szep ki nem es ki mit kene viseljen es ki kéne bezarkózzon teljesen az otthonába , h ne sértse a szépérzékedet
2013. máj. 5. 20:22
 62/85 anonim ***** válasza:
34%

még mindig azon röhögök, hogy 50/L

:D

2013. máj. 5. 21:23
 63/85 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem félelmetes, hogy néhány fiatal kérdező írásából mennyire kivehető a világhoz való primitív, a végletekig leegyszerűsödött hozzáállás.

Hol az udvariasság, a tolerancia, a tanult és világot ismerő és elfogadó, rugalmas gondolkodásmód?! Ilyenkor ledöbbenek azon, hogy az önkritika legkisebb szikráját sem látom rajtuk. Nem tudom, hogy ezeknél az embereknél ez nevelési hiba, vagy csak ennyi a veleszületett képességük !? A "veleszületett képesség" kifejezést nem sértésnek szántam. Egész egyszerűen nem tudok jobb kifejezést arra, hogy valakiben egész egyszerűen nincs több, nincs más ami kihozható. Mert én reményt sem látok arra, hogy a Kérdező bármilyen módon is meggyőzhető lenne arról, hogy a viselkedése buta és nagyon-nagyon egyszerű...

2013. máj. 5. 22:20
 64/85 anonim ***** válasza:
92%

Megmondom őszintén, h felháborít a kérdés.

Anyukám 52 éves, de 3 gyerek után igenis van olyan alakja, hogy felvegyen bármit! Sokszor egymás cuccát kölcsönkérjük, mert ugyanolyanok a méreteink! (168 cm és 55-57 kilók vagyunk).

Én igenis büszke vagyok rá, mert különbül néz ki, mint sok tizen- és huszonéves! És inkább ő vegye fel a cicanadrágot, mint egyik csoporttársam, aki úgy néz ki benne, mint a kötözött sonka!

2013. máj. 6. 00:36
 65/85 anonim ***** válasza:
95%
Tudja a kérdező nagyon jól,hogy gáz,behúzta fülét farkát,nem reagál semmire :D . Szerintem nem gondolta,hogy a pofon visszaüt ;) !
2013. máj. 6. 04:57
 66/85 anonim ***** válasza:
66 Előfordul az ilyen:DD
2013. máj. 6. 07:10
 67/85 anonim ***** válasza:
89%
64-esnél a pont, ment is a zöldkéz neki:D
2013. máj. 6. 07:10
 68/85 anonim ***** válasza:
70%

Szerinted miben járjon a 30-40 -es korosztály, mikor nincs az ő korosztályuknak megfelelő, szolidan divatos, de mégsem öreges választék a boltokban?

Vannak a 14 évesekre való, ami olyan anyagtakarékos és szűkös, hogy csak a vállfára jó, vagy vannak a konzervatívabb,olyan "semmilyen" darabok, amit a nagyanyám sem venne föl.Olyan, ami tetszetős, csinos, de nem magamutogatós, olyat mikroszkóppal kell keresni.

2013. máj. 6. 08:55
 69/85 anonim ***** válasza:
81%

68

szerintem a kérdező szerint 40 felett már öltözködjön úgy mindenki, mint Klaudia a Barátok köztből :-))

2013. máj. 6. 08:57
 70/85 anonim ***** válasza:
66%
Miért az anyád nem nevetteti ki magát? A c&a-ban vagy tiniknek való, vagy turkálósnak kinéző banya ruhák vannak. Melyiket hordja?
2013. máj. 6. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!