Miért gondolják a kb.35 feletti vagy 40 eves nők azt a 70 kilójukkal vagy még több de tiniknek való ruhájukban hogy ők mg jó nők, miert nem az anyaságra koncentrálnak inkább? Akinek ilyen az anyja az nem szégyenli?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 15:15
41/85 anonim válasza:
Miért baj az, ha egy 40-es nő szépen öltözik? 40 évesen temetnie kéne magát, mert már "öreg"? Csak plusz 40 éve lehet még hátra, de nem baj.
42/85 anonim válasza:
És miért kéne csontkollekciónak lennie mindenkinek? Akin van egy kis husi, az már kövér? A kövér ott kezdődik, hogy 90 kg alacsony termethez. Utálom ezeket a buta, kötött elvárásokat.
43/85 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten csúnya az, ha pici valaki és csontsovány. Főleg, ha egy asszonykorban lévő nő olyan, hogy kilátszódnak a bordái. Miért jó ez nektek?
44/85 anonim válasza:
Téged nem szégyell anyád, hogy ilyen vagy?
45/85 anonim válasza:
Szerrintem a közönségesség minden életkorban ciki. A közönséges nő pedig csak a közönséges pasiknak szexi. Így van ez jól, rög a röghöz.
46/85 anonim válasza:
Én pedig azt nem értem ,hogy miért gondolják a mai tizenévesek,hogy úgy kell kinézni,mint egy kiégett k... -nak ?! Nagyon gáz :S !!! Egy némelyik a fiatal kora ellenére tök kiéltnek tűnik,a korától (köszönhetően az életmódnak,a rengeteg sminknek,a kihivó ruháknak ) jóval idősebbnek ... mi lesz velük később ?!
47/85 anonim válasza:
38 vagyok:
39-es iróniának szántam, már ha tudod mit jelent ez a szó...
Amit én írtam, az kb olyan általánosítás, mint a kérdező hülyesége. Azért mert szóbaállt velük a játszótéren életükben 1 darab nő, akkor messzemenő következtetést kell levonni az összes 35 felettire? Ergo hülyeség
48/85 anonim válasza:
A kérdező iq-szintje tükröződik a helyesírásából...ha mész shoppingolni,ne felejts el egy A magyar helyesírás szabályai c.könyvet is venni! És utána röhöghetsz magadon,mint ahogy mi is rajtad,meg a lúzer haverodon! :-)
49/85 anonim válasza:
Azért a 3.válaszoló 50L beírása is elég megmosolyogni való... :-D
50/85 anonim válasza:
Szánalmas az a ferfi, akire nö ha ramosolyog, rögtön arra gondol, hogy ez felhivas a keringöre! En ezert mar mosolyogni se merek a ferfiakra, es te szanalmasabb vagy ezzel a gondolkodasoddal mint egy miniszoknyas 100 éves!
Hidd el, senki nem neked akar tetszeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!