Hogyan dolgoznátok fel, ha miattatok halna meg valaki?
Köszönök mindenkinek mindent.
Az én érzéseim ugyanazok mitn tegnap, mert ezeknek volt idejük kiforrni, legalább az elmúlt néhány hónapban.
De akkorsem kellett volna meghalni. Én úgy érzem mindent megadtam neki, és nem akartam bántani.
Igen, lehet, hogy baleset volt, de ezt már sose tudom meg.
Igen, mindenki mondhat fűt-fát,vígasztalhat, de magamban kell elrendeznem. Én csak változtatni szerettem volna. Őt nem akartam bántani, egyyáltalán nem. De igen, ennél rosszabbat nem is tehetett volna, hisz így az esély is elveszett, hogy esetleg majd újra kezdjük, talán.
Szerintem ha valaki eldobja az életét az a legbrutálisab halált érdemelné hiszen nem értékeli az életet ami hatalmas bün bármely népnél is legyen az illetö. Az meg hogy a te hibád miat halt meg neked észreüen hangzik hogy meghal a férjed ma reggel és egyböl erre az oldalra jösz elsirni a bánatodat ? (már ha valoban igy történt mert nem ez az elsö emberi reakcio álatlában hogy megkeresnek és a sok névtelen irogatonak elsirom ) Én és az ismeröseim is veszitetem már el embert és nem ilyen társaságra vágytam.
Elnézést ha kicsit nyers vagyok de nem szeretem ha ilyenel ércelödnek.
Sajnálom, ami veled történt, még jó ideig biztosan fájni fog. Nekem is az jutott eszembe, hogy talán csak véletlen volt a baleset. Az egyébként kideríthető, hogy szándékosan ment-e neki a villanyoszlopnak, vagy sem, hiszen utóbbi esetben gondolom mindenképpen van féknyom.
Nem hiszem, hogy meg akart volna halni. Zaklatott volt miattad, és ilyen állapotban nem lett volna szabad vezetnie. Az sms-ekkel meg lehet, hogy csak rá akart döbbenteni téged, hogy fontos neked, és te is neki. Próbálj arra gondolni, ami jó volt, és ne magadat okolni.
Részvétem.
Biztos, hogy öngyilkosság és nem baleset történt? Bár a lényegen nem változtat sajnos. Ha ideges az ember és nem figyel az úton hamar megvan a baj.
Magadat ne hibáztasd!
Részvétem!
Nem Te tehetsz róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!