Hogyan dolgoznátok fel, ha miattatok halna meg valaki?
Figyelt kérdés
Tegnap elmondtam a férjemnek, hogy már kiábrándultam belőle, és majd hétvégén megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Este elment, küldözgetett sms-eket, hogy "ez már a vég",.... Reggel találta meg a rendőrség, meghalt, nekiment egy villanyoszlopnak. Miattam van az egész..
Ha olyan srác lenne, akit szeretek tiszta szívemből, utána is mennék...
2009. szept. 25. 19:14
3/50 anonim válasza:
Felnőtt volt, az ő döntése volt az öngyilkosság. Megtehette, joga volt hozzá. Sajnálom de gyáva volt, hiszen ahelyett hogy megvárta volna a megbeszélést, inkább a kiutat választotta. Nem a te hibád egyáltalán.
2009. szept. 25. 19:17
4/50 anonim válasza:
Minden ember a saját életéért felelős,úgyhogy nem te vagy a hibás ebben!Szerintem óriási gyávaságra vall,ha valaki öngyilkosságba menekül a problémái elől,ahelyett,h.megoldaná azokat!
Részvétem!
2009. szept. 25. 19:18
5/50 anonim válasza:
Nem a Te hibád, hogy elmúlt a szerelem. Az összes ember, aki így dönt, mint a férjed, az gyáva és gyenge. Még a lelkiismeretfurdalást is rád hagyta.
2009. szept. 25. 19:19
6/50 anonim válasza:
Fogadd őszint részvétem
Igazából én is azt mondom hogy tényleg gyávaság,de megtenni az öngyilkosságot legalább akkora bátorságot igényel szerintem.
2009. szept. 25. 19:23
7/50 anonim válasza:
Olvastam a cikket...Részvétem.Én nagyon összeroppannék,de a férjed döntése volt.Probálj valahogy túl jutni rajta.Akár szakember segítségét is kérheted.
2009. szept. 25. 19:27
8/50 anonim válasza:
Csatlakozom a tobbiekhez. Ezt most talan neked nehez elhinned, de tenyleg nem a te hibad, nem miattad halt meg.
2009. szept. 25. 19:28
9/50 anonim válasza:
eggyetértek a többiekkel nem a te hibád!
gyerekek vannak ha megkérdezhetem?
2009. szept. 25. 19:35
10/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a kedvességeteket. Nemtudom mit csináljak, nemtudom ilyenkor mit, hogy kell.
Mindenki azt mondja, hogy nem, nem az én hibám, de akkoris bennem a tüske, hogy ha csendben maradtam volna, akkor mindenki jól lenne, ő pedig élne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!