Milyen "orultsegeket" csinaltatok meg a parotokert/es a parotok ti miattatok?
Elcsúsztam az utolsó félévvel és beült helyettem vizsgázni, akkor még nem kérték a személyit, mint most sok helyen.
Én meg vele maradtam a semmi jóval nem kecsegtető anyós ellenére is.
Én csatlakozom az első hozzászólóhoz, leszoktam a kedvéért a cigiről, immár 7 éve.
Ő pedig egyszer teljesen bolondot csinált magából a kedvemért, amikor állásinterjúra mentem volna, de elég erősen elkéstem, ő pedig mindenféle agyament hülyeséggel szóval tartotta a felvételiztetőt, amíg oda nem értem... :) Így nem tűnt fel annyira a késésem, és azóta is ott dolgozom :)
Aláírta a motorja eladásához a papírokat, miután az "anyja" az én életemmel fenyegette:(.
Kedves második:ha nem vagyok indiszkrét hogy ült be helyetted?Oké, személyi az egy dolog, de senkinek nem tűnt fel, hogy nem fiú vagy lány?
Egy buliban felmentünk a tetőre és ott voltunk 2 órán keresztül. Részemről már az is őrültség, hogy fölmentem, mert elég nagy tériszonyom van. De a páromnak mindig is az volt a vágya, hogy egyszer éjszaka fölmenjünk oda. Mondjuk lefelé ő hozott le, mert én nem tudtam volna lejönni.
Csak azért utazott el a barátom Németországba, hogy megnézzen egy kupameccsemet(kosarazok).
2 éve vagyunk együtt, a barátom 22/F, én 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!