Egy nős férfivel járok fél éve. Tegnap bukott le előttem. Hagyjam el? Szeretem.
Keresett a férfi, nem vettem fel a telefont. A feleségét is hívogatja, ő sem beszél vele.
Írtam neki sms-t, hogy "megismerkedtem a feleségével, igazán szép a lakásuk."
Most mindenért megfizet. Kíváncsi vagyok, mit szól majd, ha megtudja hogy apa lehetett volna.
"Miért ne lenne az? Eddig azzal védekezett hogy a nő úgyis elvetette volna a pénzszűke miatt, de most elszólta magát azzal, hogy "apa lehetett volna". A gyerek megmaradt volna, ha nem avatkozik bele mások dolgába. Hiába nyugtatjátok vagy ő saját magát, a tény attól még tény marad. És aki ezek után is jól érzi magát, annak nincs lelke. Nocsak, mik derülnek ki azokról akiket "áldozatnak" gondoltunk..."
Teljesen félreértettél. A feleség mondta, hogy elválik a férjétől, és egyedül nem tudná felnevelni a gyereket, ezért elveteti.
Ha a férje nem csalja meg (velem), akkor lehetett volna apa. Mivel velem megcsalta, lehetséges, hogy mással is. Nagyon ügyes vagy, hogy bűnbakot keresel, de nem én vagyok az! Nem én tettem tönkre a házasságukat, hanem a férfi. Ha ő nem csalja meg a feleségét, most boldog lehetne, hogy a felesége gyereket vár. Én azt tettem, amit én is elvárnék ilyen helyzetben: elmondtam a feleségének, mi történt az elmúlt fél évben. Joga van tudni, hogy a férje megcsalta. Nem? És ha akkor derül ki, mikor már megszületett volna a gyerek? Az jobb lett volna? Még egyszer hangsúlyozom, nem én döntöttem a gyerek sorsáról,hanem a feleség. Sajnálom, hogy nem vagy képes megérteni. Emiatt pedig nincs bűntudatom, hiszen én kiléptem ebből a kapcsolatból, amint megtudtam, hogy csak szerető vagyok. Szerintem te is ezt tetted volna!
Vagy végignézted volna, ahogy a nő boldogan hordja a szíve alatta gyermeket, aztán kiderül a férje hűtlensége? Előbb vagy utóbb sajnos minden kiderül. Ha nem velem, akkor mással csalta volna meg. De neked nem fogok magyarázkodni, hisz nem ismerlek.
Légy büszke magadra, hogy így ismeretlenül elítélsz. Szép példát mutatsz a gyerekednek/gyerekeidnek!
Igen, igazatok van, semmi közöm hozzá. De a feleségét sajnálom.
07:42!
Én nem akarlak meggyőzni, én tudom hogy helyesen cselekedtem. Az a te problémád, hogy máshogy látod a helyzetet.
Ez a "hányok tőled" szöveg nagyon tini-szájra vall! Nem érdekel, ha elítélsz. Te nem voltál még sem az én helyemben, sem a felesége helyében, de nem is kívánom, hogy legyél. Soha ne tudd meg, milyen érzés, ha arról az emberről, akivel le akarod élni az életed, kiderült, hogy egy hűtlen és hazug ember. (A felesége akarta leélni vele az életét!) Azért kíváncsi lennék, te mit tettél volna a helyemben. Egy hazugságra épülő házasságba szülje meg a gyereket? Gratulálok a gondolkodásmódodhoz! Büszke lehetsz magadra! (Remélem érzed az iróniát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!