Egy nős férfivel járok fél éve. Tegnap bukott le előttem. Hagyjam el? Szeretem.
Nem muszaj szakitanod, de ezek utan Te mindig csak szereto maradsz. Mert nem fog elvalni, nem akar. Azt gondolod at, hogy neked megfelel-e ez a statusz. Ha nem, akkor szakitanod kell, a sajat erdekedben. De ne kenyszeritsd tobb hazugsagba, hogy maaaajd elintezodik a valoper, meg jaaj a bekitotargyalas meg blabla, mindig ki fog talalni valamit. Tisztazd vele, hogy akkor harmadik leszel, de mindenrol tudni akarsz ezekutan. Ha azert nem er ra a hetvegen, mert elutazik a csaladjaval, akkor azt mondja, es ne kamuzzon. Ennyit nyersz a dologgal.
(szemelyes velemenyem, hogy dobbants, tedd tul magad rajta!)
Szia!
Van férfi aki "passzióból" csalja a feleségét, és eszébe se jut beadni a válópert, még akkor sem, ha neked ezt mondja. Persze a feleség a házisárkány, meg ellaposodott a kapcsolat...ja, azért nem vált el már jóideje.Lehet, hogy te vagy a 20valahanyadik szeretője. Gondolom a haverok tudtak a házasságáról, csak falaznak neki. Gusztustalan. Én úgy dobnám ki, mint macskát...
le lehet pontozni!
ébredj fel! 4éve van felesége, veled fél éve van együtt egyikőtök sem tudott a másikról és még a barátai sem tudták, hogy nős és mellette szeretőt tart? Milyen hazug ember lehet senkinek sem mond igazat? És még ezek után elhiszed neki, hogy beadta a válási papírokat? Gondolod majd ha egyszer feleségül vesz veled nem teszi majd meg ugyan ezt? És hogy fogsz akkor reggelente felkelni: Vajon megcsal vagy nem??? Ne haragudj de ez nevetséges, még azon agyalsz, hogy vele maradj-e? Inkább most hagyd ott, 5-10 év múlva sokkal nagyobb lesz a fájdalmad ott hagy majd a gyerekekkel gondolod, hogy akkor jobb lesz?
Ez a pasi az a kategória, akivel nem szabad kezdeni, mert nincs meg a jó kapcsolathoz elengedhetetlen szintű erkölcsi színvonal. Nincs alap, amire építeni lehet. Ez tény.
Sajnos belefutottál, mert átvert, meg a mai jó szokás,miszerint hamarabb bújunk ágyba valakivel, mint megismernénk.
Együttérzek veled, nagyon nehéz lapátra tenni azt, akihez tested-lelked húz, de ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
Azért megnézném, ki az az ember aki lepontozza azokat, akik észhez akarják téríteni a kérdezőt...
Nem értem, miért véded ezt a "férfit"? Veled is meg fogja ezt tenni, az tuti. Angoléknál van egy olyan mondás, hogy "Once a cheater, always a cheater" ami kb annyit tesz hogy "Aki egyszer megcsal valakit, megteszi mással is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!