Egy nős férfivel járok fél éve. Tegnap bukott le előttem. Hagyjam el? Szeretem.
Tiszta szánalmas, hogy akik az igazat irják meg, le lettek pontozva! Na mi van, nem tetszik az őszinteség??? Mi azok vagyunk, a szeretőd pedig nem!
(első voltam) L/22
"Nem akarlak bántani, de akkor most közvetetten felelős vagy annak a babának a haláláért"
Nehogy komolyan vedd! Az nem a te döntésed, felnőtt nő, tudja mit tesz!
Te jól döntöttél!
És gratulálok, hogy volt erőd, bátorságod végig csinálni!
Senkit sem pontoztam le.
Valahol úgy érzem, jobb a babának is, hogy nem született meg. Az anyja úgysem tudná eltartani (ezért veteti el), és az mégse jó neki, ha úgy nő fel, hogy nélkülöznie kell.
Már megbocsáss, de ki vagy te hogy eldöntsd, mi lenne jó annak a kisembernek? Előre látod, hogyan fog alakulni az élete? Érdekes, anyám hármunkat nevelt fel szegénységben(de szeretetben), mégis ember lett belőlünk.
Most hatalmasat estél a szememben mint ember, még ha ez semmit nem is jelent neked. A kisember élete így is a lelkeden szárad, mert te bosszút akartál állni a férfin. Remélem ezt soha nem felejted el, remélem megérte neked és sikerült a bosszúd.
Nem én döntöttem a gyerek életéről. Én elmondtam a feleségének, mi történt az elmúlt fél évben. Ő döntött úgy, hogy elveteti a gyereket. Nekem ebbe beleszólásom nincs, nem is volt és nem is lesz.
Nem értem, mit gondolsz magadról, hogy letámadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!