Egy nős férfivel járok fél éve. Tegnap bukott le előttem. Hagyjam el? Szeretem.
Ha nem akarod nem hagyod el. De sose feledd, hogy másodrangú vagy, szerető. A szép szavaknak fel lehet ülni, de ha észnél vagy nem veszed komolyan. Te is tekints úgy rá mint egy kikapcsolódásra, egy jó szórakozásra, de komoly jövőt ne tervezz.
Két okból se. Egy. Amit a feleségével megcsinált veled is megteszi.
Azt mondja gyerek miatt nyaggatják, és ez kifogás. Nem érdekli a gyerek. Nem csodálkoznék ha a feleséágétől is a gyerek miatt megy el, vagy menekül a közeléből. szóval a szép szavaknak nem felülni csak élvezkedj rajta. Használd ki az alkalmat. De ha nem bírod a szeretői státuszt lépj ki az egészből.
Az a lakás a közös lakás mellett van, oda viszi fel a szeretőket. Én nem bírnék ilyen pasival maradni. Alapból átveréssel indította a kapcsolatot. A jövőben is ott fog átverni, ahol tud. Soha nem fog elválni a feleségétől, és melletted is szeretőt fog tartani.
Én is jártam ugyanígy, mint te, azzal a különbséggel, h randizgatáson kívül semmi nem történt, mert gyanús volt valami. Aztán fél év után derült ki, h családos, van 2 gyereke és 5 évvel idősebb, mint aminek kiadta magát. Utána azzal áltatott, h utálja a feleségét, el fog válni, stb. Sose hittem neki :) Már évek óta nem beszéltünk. Nemrég írt egy sms-t, h megszületett a 3. gyerekük.
Köszönöm a válaszaitokat. Igazatok van, mind végig átvert. Felhívtam a feleségét, kitálaltam neki. Kiderült, itt laknak 2 buszmegállóval arrébb.
Azt mondta, nem is gyanakodott, még akkor sem mikor heti 1 éjszakát nem aludt otthon. Ha a férfi nem adta be a válópert, a felesége garantáltan megteszi. Mondtam neki, hogy sajnálom, de mindkettőnket átvert.
Én is kiadom az útját, és a felesége is. Nagyon fáj, de ezt kell tennem!
Nézd, a kapcsolatotok egy hazugságra épült, ami most kibukott és nem tudhatod, hány hazugság van még, amit csak nem is sejtesz. Ha el is válik, akkor mit gondolsz, meddig marad veled, meddig lesz hű hozzád? Ha a feleségét eddig csalta veled (és még ki tudja kivel melletted), téged is csalni fog.
Legjobb lenne, ha elbeszélgetnél a feleségével. Vagy ha nem is beszélsz vele (elég gázos lenne, aláírom) akkor egy névtelen levelet küldhetnél neki. Nem a pasi iránti bosszúból, hanem, hogy tudja, ki is a férje valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!