Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezeket a problémá...

Hogyan lehet ezeket a problémákat kezelni, hogy jól kijöjjek a családommal?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok,1995-ben születtem és 1996 októberében fogadtak örökbe.Ez most azért fontos tényező,mert sajnos emiatt is voltak konfliktusaim a családtagjaim és köztem.11 éves koromban bekötötték nekem az internetet,így volt lehetőségem kitekinteni a világba egy más szemszögben.Amíg nem volt internetem,addig csukva voltak a világ felé a szemeim.Sajnos aztán később függő lettem,de meg voltak az okaim rá:

1.Keresztanyám(anyám testvére) elkezdett ócsárolni,mondott rám mindent.Az egyik héten azt mondta,hogy kövér vagyoka, másik héten azt mondta,hogy vékony vagyok,aztán később azt mondta,hogy töredezik a hajam,aztán meg azt,hogy egy lusta dög vagyok,aztán meg azt is mondta,hogy össze-vissza csavargok.De mindezt félvállról vettem volna,ha nem jelentette ki volna a hátam mögött a következőt anyukámnak:

"Mit vártál tőle,amikor csak örökbefogadtad?"

2.Keresztanyám ezek után ismét akcióba lendült,mikor megtudta,hogy egy pesti barátnőm jön hozzánk a nyáron.Azt állította anyámnak,hogy leszbikus vagyok,holott előtte volt barátom is.

A valóságban a lánnyal tényleg lefeküdtem,viszont biszexuálisnak vallom magam.Anyám azóta sem tud a történtekről,és nem is fog tudni róla,mert nem bocsájtaná meg nekem,mert konzervatív felfogású.Nem szeretném azt,ha emiatt szakadna meg később a kapcsolat.Ő nem értené meg,hogy én később férjet meg gyereket szeretnék,szóval egy biztos családi hátteret.Aztán a vége a dolgoknak az lett,hogy anyám pofán röhögte keresztanyámat.

-(állandó besúgóm van,hiszen anyám barátnőjével nagyon jóban vagyok,ő fiatalabb is,mint keresztanyám meg anyám)-

3.Apám egyszer odajött hozzám közel és megfogta a fenekemet.Ránéztem,és azt mondta,hogy csend..az ajtóban álltunk,mert jöttünk valahonnan,és anyám is látta a dolgot.ő nem szólt semmit.Aztán mostanában is és mint mindig,apám a főszereplő anyám életében.Apám egy alkoholista,volt már elvonón,semmit sem segített neki a kezelés.Eléggé büdös tud lenni az alkohol miatt,tudja is,hogy undorodok tőle.Ennek ellenére MINDIG engem követ,amikor itthon vagyok..engem már nagyon zavar,sokszor rá is szoktam szólni és mindig én vagyok a hibás anyámnak.

Fő problémám tehát:nem tudom a családon belüli konfliktusokat kezelni.Nem akarok anyámmal bunkózni,de már nagyon elegem van abból,ami itt megy.Bocsi a kisregényért meg a helyesírási hibákért!

17/L

2013. ápr. 6. 21:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
100%
Azt se felejtsük el hogy a kérdező a saját dolgáról ir mint probléma, te pedig más olyan dolgáról irsz problémaként amihez mégcsak közöd sincs.
2013. ápr. 8. 22:09
 62/133 anonim ***** válasza:
51%
Nemi identitást tekintve egészséges emberek uralják, te észlény. Kezd szánalmas lenni ez az erőlködésed:) Már nem tudsz mibe belekötni, így olyan dolgokat hozol fel, amikről szót nem ejtettem, de amikre még csak nem is utaltam:D
2013. ápr. 8. 22:13
 63/133 anonim ***** válasza:
51%
Nem én hoztam fel ezt a témát. Mint mondtam rohadtul nem érdekelnek sem a homárok, sem a leszbik, sem a normálistól eltérő egyedek. Úgyhogy ezt zárjuk is le, valóban semmi köze a kérdéshez.
2013. ápr. 8. 22:15
 64/133 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem érdekelnek hogy egyfolytában róluk irsz.
2013. ápr. 8. 22:17
 65/133 A kérdező kommentje:
Ezt a vitát talán annyival zárnám le a 71%-os válaszadó között és köztünk(42% és én),hogy szerintem,aki boldog,annak a gyereke is boldog.Aki saját maga egészséges,józan életet él,annak a gyereke is olyan lesz és nem fog deviáns életútra lépni.
2013. ápr. 8. 22:21
 66/133 anonim ***** válasza:
76%

"Aki saját maga egészséges,józan életet él,annak a gyereke is olyan lesz és nem fog deviáns életútra lépni."

Ebben egyetértünk. Szerencsére a kulcsszó is benne van, EGÉSZSÉGES. És, hogy ebbe mi, azaz mi nem tartozik bele? Már ki lett fejtve.

2013. ápr. 8. 22:27
 67/133 anonim ***** válasza:
100%
Igen az az egészséges aki a másik nemet dugja s elégeti a kőolajat a légkörbe.
2013. ápr. 8. 22:39
 68/133 anonim ***** válasza:
51%

"Igen az az egészséges aki a másik nemet dugja"

Jaja:)

"elégeti a kőolajat a légkörbe."

Ez hogy jön ide megint?:D

2013. ápr. 8. 22:43
 69/133 anonim ***** válasza:
100%
Az egészséges identitásu vezetőid ezt teszik. Lehet hogy ők egészséges indentitásuak én viszont köhögök.
2013. ápr. 8. 22:49
 70/133 anonim ***** válasza:
100%
Jobban örülnék ha az általad buzáknak és homároknak leszbiknek meg ki tudja miknek nevezettek irányitanák a világot de nem lenne válság, rablás környezetszennyezések és egyéb visszaélések és hatalmi vágy helyett az érzelmek dominálnának.
2013. ápr. 8. 22:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!