Hogy szoktassam le a cigiről? Büdös tőle a szája, a hányinger elkap ha megérzem rajta. Kismama vagyok, és már ultimátumot adtam neki, hogy ha nem hagyja abba nem íratom a nevére a babát.
#42, mindig is öntörvényű ember voltam, és ha egyszer 10 évesen is személyes sértésnek vettem, ha valaki úgymond "terelgetni" akart, nem valószínű, hogy ez így 50 fele változna:)
Kontra viszont nagyon széles határok közt elfogadom másokban is az öntörvényűséget 0-119 éves korig:)
Persze ha valaki megmondja az igazat egy dohányosnak,akinek olyan a hozzá állása,az nem tetszik neki!
Velem sem ért mindenki egyet,ha a hölgy pártját akarom fogni,tudom én ezt,de hidegen hagy a sok rosszindulatú ember véleménye.
Aki nem tud emberi módon választ adni más ember társainak,az inkább tartsa meg magának a véleményét!
Tisztelet a kivételnek,mert látom olyan is van szerencsére.
Hát, nem tudom,én is próbáltam anno leszoktatni ,nem ment.Elfogadtam.
Sajnos ,ettől vannak nagyobb hibák is az életben,pl. az ivás, megcsalás, verés.
Tudom, nem vigasztal.De lehet, ha nem cigizne ideges, durva lenne.Kérd meg, legalább csökkentse,és ha elszív egy cigit, öblítse ki a száját, vagy rágózzon.
tuti nem ezzel a pörgéssel fogod leszoktatni. ez csak idegesíti őt, de nem vezet célra.
na meg ez a zsarolás. ne haragudj, de röhejes vagy. nem ilyennel kell rávenni a leszokásra.
először inkább csak kevesebbet kellene szívnia, illetve nem bolti cigit, hanem töltöttet, mert az olcsóbb, és meg kell csinálni, ha dohányozni akar, tehát nem csak előkapja a dobozból.
ha a helyedben lennék, akkor arra kérném, h ne bagózzon a kocsiban, és csak akkor szívja, ha amikor 2 különböző irányítószám alatt tartózkodunk :) Bp-en ezt kicsit könnyebb megoldani mint Sopronban pl., de azért nem lehetetlen. :)
én is dohányzom, igaz nő vagyok, és a párom nem cigizik, de mielőtt csókolózunk, megtisztelem annyival, h beveszek egy rágót, vagy fogat mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!