Adnál ultimátumot ha nem biztos, hogy téged választ? Ha
igen mennyi idő után?
"senkihez nem volt hűséges, kivéve engem"
Egy nős férfi hűséges hozzád?? Gratulálok, kapcarongy... ;DD
2011. jan. 12. 23:52
2/47 A kérdező kommentje:
Nem kértem minősítést!!! A feelsége tud rólam. A FELESÉGÉNEK IS VAN MÁS FÉRFIVAL KAPCSOLATA CSAK NEM AKAR ELVÁLNI.
Én nem minősítem a helyzetet, mert nem lehet belelátni. De egyáltalán a barátod megkérdezett már egy ügyvédet? Ugyanis az hogy a feleség mindent vinni akar, azért ez jogilag nem teljesen így működik, mondhatnám ilyen nincs. Ami pedig közös szerzés arra viszont jogosan igényt tarthat, mármint a felére, ez is világos. Úgyhogy én ezt a nem akar válni, mert akkor osztozkodni kellene, hát úgy értelmezném a pénz meg a vagyon fontosabb neki, mint én vagyok...
2011. jan. 12. 23:59
Deeeeeeeee, igazán szeret! XD
2011. jan. 13. 00:03
5/47 A kérdező kommentje:
Én is szoktam mondani neki, hogy a pénz fontosabb neki. De ettől eltekintve érzem hogy ő is nagyon Nem szeretnék másik embert keresni mert anagyon szeretem őt mindig nagyon jó amikor együtt vagyunk. Minden vagyon közös mert nem volt házassági szerződés. A felesége a vállalat igazgatója, 1 éve felvett 20 millió hitelt az egyik házukra is.
Végül is minden rossztól eltekintve minden kapcsolat jó. Nem? Mit akarsz egy nős hapsitól? Biztonságot? Vicc.
2011. jan. 13. 00:07
most nem akarok sz*mét lenni, de el tudnád tartani a pasast?
mert ha nem akkor hagyd..a felesége úgy sem érdekli, most az miért éri meg hogy az a nő aki érdekből anno hozzáment (bár gondolom a pasinak is érdeke volt és most nem tud kimászni) vigye az ösze vagyont ami kettőtöké lehetne...gondolom úgyis rád költi, nem a nejére..az csak egy papír..komolyan azért nem éri meg 0-ról kezdeni, sem neked sem neki
gondolj csak bele, menyit gürizhetnél..mert nyilván dolgoztok mindketten, de te is többet hogy megéljetek, és mosogatni meg emelettt ő bizt nem fog..szal neked is duplaanyi lesz a dolgod..
így meg tudod hogy szeret..max ha gyereketek lesz akor lehet gond a névadásnál..de ha a feleséget zavarja hogy a nevéreveszi, kénytelen lesz majd válni..
2011. jan. 13. 00:07
8/47 A kérdező kommentje:
Az én szüleim is elváltak most külün külön mással boldogok és nincs semmi gond. Ha elválna miért ne lehetne boldog velem? Nem hazudik nekem és a feleségét se veri át.
9/47 A kérdező kommentje:
00:07 nek köszönöm. Nem tudnám eltartani, végülis igazad van nem fontos a papír. Csak próbáld meg néhány hülye embernek elmagyarázni hogy nem egy k...a szerető vagyok hanme a párja. Mindig engem minősítenek.
Soha nem volt senkihez hűséges, te is úgy vagy vele, hogy még nős, de TÉGED, ó igen, téged nagyon szeret, MEGVÁLTOZOTT, hát persze, egész életében egy qrvapecér volt, de most hogy téged megismert, minden másképp lesz ...Uram atyám, ezt a naivitást, hol élsz te, valami amcsi romantikus filmben? Néha szégyenlem a nememet...
2011. jan. 13. 00:18
Kapcsolódó kérdések: