Adnál ultimátumot ha nem biztos, hogy téged választ? Ha igen mennyi idő után?
Szerintem mindenképp adj ultimátumot neki.Elhiszem h félti a vagyonát meg minden de ha még 8 évig vár akkor is viszi a felét az asszony,ha jogosult rá.Ne hagyd h megmagyarázza h miért nem válik el.Amúgy ha tetszik ha nem jár a feleségnek is valami bármennyit is vitt a kapcsolatba mivel nem kötöttek ezek szerint szerződést anno.Tényleg avval h kiálsz már magadért,majd rájössz h szeret-e igazán.Van egy rokonom akinek a pasija nem "tudott" elválni a mai napig (10éve basszus).Na ez az amit nem szabad hagyni.Rokonom is már eljutott odáig(elég sokára) hogy betelt a pohár és szerintem már nem tart soká a dolog.Mindent meglehet magyarázni,de ne hagyd magad becsapni,ha kell kérdezz meg egy ügyvédet akár a neten ha van ilyen fórum,mond el h mi a helyzet és szerinte mi jár a feleségnek.A pasik haverjának meg nem kell mindig hinni,a legnagyobb cinkosok és bármennyire is jópofiznak meg azt mutatják h bírnak lehet ha már nem lesztek együtt alig akarnak majd megismerni az utcán.
Úgy gondolom h te még fiatal vagy,szerintem ha nem változtat a pasi akkor hagyd a francba bármennyire is szar,mert akkor tényleg csak a szerető maradsz mindenki szemében hiába bizonygatod az ellenkezősét.Sok sikert!
Előzőnek nagyon igaza van!!!
Téged ez a felállás megaláz, de gondolj bele: a válás 10 év múlva se lesz könnyebb, ha ez az indoka, akkor nyugodj bele, hogy soha nem fog elválni a feleségétől, és te örökké csak a szeretője lehetsz.
Ne haragudj, de az nevetséges, hogy hozzád hűséges.... az örök másodikhoz.
A válás után nem sokat változna az élete, ugyanúgy nálad lakna, mint most, ugyanúgy dolgozna, mint most, hozzád járna haza, mint most, ugyanúgy osztozna a feleségével a vagyonon, ahogy most is... mi változna az ő életében, ha elválik?
Elárulom: nem lenne ott a felesége. Ő ezt nem akarja! Soha nem fog elválni.
Valahol megérteném a fickót, ha mondjuk a válás olyan anyagi helyzetbe sodorná hogy a létminimumot nem tudná biztosítani magának. DE jmint írtad egy marha jól fizetett állással rendelkező, kőgazdag fickóról van szó, több ingatlannal, stb. Még a vagyonának a fele is JÓVAL a létminimum felett van, mondhatni a luxus kategóriájába tartozik. Tudod picilány, nagyon sokan élnek ám 1-2 szobás garzonba is!!!
Tehát az hogy a vagyon miatt nem válik NEVETTSÉGES, és csak egy hülye kifogás, te meg a rózsaszín ködtől nem látsz az orrodnál tovább, és szépen be is kajálsz ilyen sz*r dumákat! Gondolkodj már ember: akkor ezek szerint ennek a fickónak fontosabb hogy megmaradjon a 10. háza is, meg hogy pl 30 millió helyett mind a 60at megkapja, mint TE???
Talán most, hogy HÁZASOK az asszonynak nincs joga rendelkezni a vagyonnal? Dehogynem! Sőt, mint már előttem írták: minden egyes fillérnek a fele, amit a "párod" (hahaha..khm)jelenleg megkeres, az asszony zsebébe vándorol! Bizonyám! Tehát ha vennétek egy kocsit /lakást BÁRMIT, akkor annak a fele hivatalosan a feleséget illetné.
Igenis NAÍV vagy anyukám, és buta mint a föld. Nincs mit ezen szépíteni. Hülyére vagy véve.
Ne várj rá..
Ugyanebben a helyzetben vagyok, és most próbálok kimászni ebből a kapcsolatból. 9 hónapig azzal magyarázkodott, hogy a gyerekek miatt nem válik el, mert a gyerekeknek család kell... (Asszonyka 2003 óta folyamatosan csalja, férfigatyákat talál a saját hálószobájukban, meg ilyenek.. de ugye a gyerekek miatt maradni kell..) Persze majd 5 év múlva, ha felnőnek, kezdhetünk közös életet... Kb fél éve különköltözött, mert már nem bírtam tovább.. Dobni akartam.. Lépett... De a különköltözéssel semmi nem oldódott meg, mert a felség az feleség maradt, a családi programok azok családi programok maradtak... Válásról szó sincs... Velem 0 közös jövőterve van. Hogy lehettem ekkora barom... Csak hát mikor szerelmes az ember, mint az állat, mindent elhisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!