Adnál ultimátumot ha nem biztos, hogy téged választ? Ha igen mennyi idő után?
Szerintem ez a feleségnek nem lenne érdeke, hacsak a férj őt is le nem fizette... de szerintem ez már így egy kicsit bonyolult.
Az én nagynéném ugyanilyen helyzetben volt... csak a pasi sebész főorvos.
20 éven keresztül a szeretője volt, ígérte elválik stb.
El is vált ez igaz, 10 év után, de mindig jött más... sajnos ritka nagyon az aki ilyen beállítottságú, és "népszerű" hogy meg tudjon állni egy nőnél.
Ez náluk is ment vagy két évig, aztán csak felbukkant más, pedig ők is együtt éltek már...
Most ott tartanak, hogy külön váltak útjaik, a nagynéném szenved mert még mindig ragaszkodna a pasihoz, 42 éves lett, szinte úgy úszott el a fiatalkora, hogy erre a pasira pazarolta... közben volt hogy öngyilkosságot is megkísérelte, mert nem látott kiutat.
Ja és a végén adott neki 3 millát 20 év után...
Szerintem nem éri meg egy ilyen kapcsolat, ha csak azzal nem bizonyít, hogy szeret annyira, hogy elváljon, bármennyibe is kerül (ez bizonyítaná hogy fontosabb vagy mint a pénze) és csak te vagy neki! 29/N
Hűűűűséges????!!! Hozzád????
Ember, miről beszélsz??? A szeretője vagy!!!
Eleve nem vagy abban a pozícióban, hogy hűséges lehessen.
Ráadásul állati hiszékeny vagy. A felesége vinné az egész (!) vagyon? Ugyan már! Olvass bele a családjogi törvénybe. A pasas magánvagyonázhoz (esküvő előtti, ill. örökölt vagyon) semmi köze, mindegy, hány éve házasok. A házasság alatt szerzett vagyon a közös, annak a FELE illeti a feleséget. Úgyhogy maradjunk abban, hogy ha tényleg olyan híres, akkor ez "kicsit" több, mint a nulla, de a kedves hazudik, mint a vízfolyás, te meg benyelted.
Az meg tök mindegy, hogy a barátai kinek adnak igazat, attól még TE szenvedsz, TE vagy a szerető, TE pazarolsz éveket az életedből egy teljesen meddő kapcsolatra.
Van olyan, hogy egy kapcsolat tönkremegy, és valaki kilép belőle. Az én férjem is ezt tette. Csak kicsit másképp.
Előbb szakított a nőjével (a megismerkedésünk után 2 hónappal már külön éltek, pedig ott is volt lakás), utána jöttünk csak össze. De nem is másztam volna be az ágyába. Egy szerető mindig szerető marad. Ha pasi lecseréli a feleséget, akkor sem a szerető lesz az új feleség/barátnő, hanem egy "rendes" lány. Ezt jegyezd meg egy életre.
És végül az ultimátumról: adnék, de mint a szél! Ha nem téged választ = nem szeret, csak kihasznál. És te ezzel pontosan tisztában is vagy, hiszen írod is, hogy nem bizos, hogy téged választ. Nem számít, milyen indokkal nem választ. Az számít, hogy nem szeret eléggé. Ez van.
*nem fontos a papír.
De igen, fontos, mert: "Szeretném ha hivatalosan is lennék valaki!" - Te írtad. Nem az a fontos, mások mit mondanak, hanem hogy TE nem vagy boldog, mert nem az van, amit szeretnél.
*Csak próbáld meg néhány hülye embernek elmagya
rázni hogy nem egy k...a szerető vagyok hanme a párja.
Amíg heti 2 napot az előző családjánál alszik, NEM vagy a párja. Tudod, még az is más lenne, ha együtt élnétek, heti 7 napban.
Az anyagi részéről meg nem is beszéltem. Amit megkeres MOST, az közös a feleségével. Neked hivatalosan egy vas sem jár abból. Ha netán terhes lennél (nagyon nem ajánlm, hogy így próbáld megfogni), nem lennél anyagi biztonságban, a gyerek után talán kapnál valamicskét. A feleség meg élne boldogan.
Igen, adnék ultimátumot, és AZONNAL!!
Simán közölném, hogy ebből elég volt, téged többé miatta nem k.váznak le, kap egy napot.
Reggel jöjjön a válasszal, és vagy vigye el tőled az összes cuccát, vagy többé nem felesége a másik nő, és reggel mentek a válóperes ügyvédhez.
De téged többé meg nem ölel, meg nem csókol, mint "szeretőt".
Ha téged választ, akkor igazad van, és szeret.
Ha a feleségét választja, akkor jobb ez így neked is, mert négy éve csak ágybetétnek használ, de nem szeret. Előbb lehet normális kapcsolatod, ami most nincs, bármennyire is kötöd az ebet a karóhoz. Egy normális kapcsolat ott kezdődik, hogy nem érzed magad megalázva, és nem kapcáznak le még az idegenek is!!
Előző vagyok: csak annyit tesz meg veled ez a férfi, amit hagysz.
Te meg hagyod, hogy kihasználjon, lek.vázzanak, cserébe mosol-főzöl rá, és ami egy feleségnek járna (pl a vagyon fele, az anyagi biztonság, és a társadalmi megbecsülés) az a tényleges feleségé, neked meg kuss.
Tudom, kemény vagyok, de ez van.
És amíg van felesége, te NEM VAGY A PÁRJA, CSAK EGY SZERETŐ. Itt nincs többnejűség, kislány, mindenkinek csak egy párja van, meg mellette annyi szeretője, amennyit nem szégyell.
A helyedben azon is elgondolkodnék, ha téged választ, de neki évekig kényelmes úgy, hogy van egy neje, meg egy szeretője, akkor melletted hány hónap múlva újít be másik nőt, aki - tudod - nem egy k. szerető, kapcarongy, stb, hanem az igazi párja. Pont mint most te.
Komolyan: kell neked egy ilyen élet??? Nem érdemelnél meg ennél jobb férfit? Van neked önbecsülésed még egyáltalán???
Azt kérdezted, ultimátumot adjál-e. Én nem vagyok a helyedben, de én simán csak közölném, hogy vége, és kidobnám. Nekem ilyen szoknyavadász, aki képes így megalázni, nem kéne, lehet bármekkoraszor akármekkora vagyona.
Voltam ilyen helyzetben, bár ott még házasság se volt. Egy évig mindent elhittem, ilyen akadály, olyan...munkahelyén keresztbe tehet neki, de majd...jövő héten... utána héten...
Egy év után eldurrant a fejem, mondtam, hogy oké, most vagy hazamész és összepakolsz, vagy ott maradsz.
Összepakolt, visszajött. Másnap reggel megint összepakolt és visszaköltözött a csajhoz.
Akkor engem ugyanúgy nem lehetett meggyőzni, ahogy téged se, mert ezer és ezer érvet tudtam felhozni, hogy miért rajta kívülálló okok miatt ne tud eljönni.
A férjem nem miattam vált el (utána ismertem meg), hanem nem bírta már a feleségével. Senki más nem volt képben. Ennek ellenére ott hagyta a közös vagyon 90%-át (írásban lemondott róla!), csak eljöhessen. A saját nyugalma érdekében. Inkább lakott egy barátjánál a kanapén fél évig és később lemondott az őt megillető vagyon nagy részéről, mert válni akart.
Hozzáteszem, hogy benne nem is csalódtam, pedig sok éve együtt vagyunk, de még parányi dolgokban sem próbált átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!