Hányinger körülmények vannak, bunkóság, ha nem megyek?
Figyelt kérdés
Párom bátyjáról,inkább az ő feleségéről beszélek. Minden rohadt családi rendezvényre meghívnak,ehetetlen a főztje,olyan retkes,hogy alig merek leülni és legutóbb mikor ott voltunk a 4 éves kislányunknak kakálnia kellett,akkor jártam először a wc-jükön,és nem kell mondanom,kimentünk a fűbe kakálni,és nem értette senki...Mikor hazaértünk mondtam neki,hogy nem megyek többet hozzájuk.Persze jól összevesztünk. Nekem tényleg be kell ezt nyelni? Olyan retkesek,hogy el sem hiszitek...
Én sem látogatom az ilyen rokonaim. Egyszerűen párszor leppatintod őket, hogy most szülői van vagy kollegával rendezvény van, beteg vagy akármi. Utána már nem hívnak.
És az sem érdekelt, hogy a szüleim mit szóltak, pedig velük aztán nehéz volt...
23/N
2011. szept. 17. 12:49
3/12 anonim válasza:
Nehéz eset.
2011. szept. 17. 12:49
4/12 anonim válasza:
na ja szar dolog...
illik elmenni mert mégiscsak közeli rokon, de nem kell mindig menni, elég ha a nagyobb eseményekre mentek csak, pl: 1-2 szülinap de néha mondhatod h nem értek rá. ne csináld ha hirtelen 1szer sem mész mert akk meg megsértődnek.
nekem is van ilyen ismerősöm. 3.szor voltam náluk mikor észrevettem h a hűtő nem is barna eredetileg hanem fehér :)
2011. szept. 17. 12:52
5/12 anonim válasza:
nehéz helyzet.A párodat ez nem zavarja?
Próbáljátok minél ritkábbra venni a látogatásokat,vagy nem lehet a nagyobb családi eseményeket, mondjuk a szülőknél tartani?
2011. szept. 17. 13:19
6/12 A kérdező kommentje:
Látja ő is,hogy kaotikus állapotok vannak de ő olyan mindent lenyelek a békességért tipus. A csúcs az volt,mikor a júliusi szülinap után tűlevelet találtam a szoknyámon..
2011. szept. 17. 13:40
7/12 anonim válasza:
tűlevél? háés? ha egyszer elfelejtették kivinni a karácsonyfát. XD
2011. szept. 17. 14:04
8/12 anonim válasza:
már bocs, de ha hozzám eljönnél és a kertbe szaratnád a gyereket, én nem hívnálak többet, úgyh lehet, hogy tényleg igénytelenek :D
2011. szept. 17. 16:15
9/12 A kérdező kommentje:
Inkább szarja tele a kertet komám,minthogy összeszedjen valamit.Már mindjárt az lesz,hogy én vagyok az igénytelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!